Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Watch GT 4 Yeni Rengiyle Çok Güzel Görünüyor

Huawei, popüler akıllı saat serisi Watch GT 4 için yeşil ve gümüş rengi bir arada yer verildiği bir model duyurmaya hazırlıyor.

Huawei, Eylül 2023’te 41 mm ve 46 mm modelleriyle sunulan Watch GT 4 akıllı saatini ilk kez küresel pazarda piyasaya sürdü. O tarihten bu yana, periyodik olarak bu akıllı saatin Huawei Watch GT 4 Spring Edition ve Watch GT 4 Gold Milanese versiyonu başta olmak üzere bazı benzersiz versiyonları duyuruldu.

Şimdi kaynaklar Watch GT 4‘ün başka bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını ortaya çıkardı. Kaynak, bu versiyonun tam adını belirtmemiş olsa da, paylaşılan görsellerden 41 mm gövdeye sahip olacağını görebiliyoruz.

Akıllı saat, nane yeşili kayışlarla eşleştirilmiş gümüş bir gövdeye sahip olacak. Marka, Watch GT 4’ün 41mm modeli için ilk kez gümüş renkli bir gövdeyle piyasaya sürecek.

Teknik özelliklerin aynı kalmasını bekliyoruz, bu da muhtemelen 466 × 466 piksel çözünürlük ve 352 PPI piksel yoğunluğuna sahip 1,32 inç AMOLED ekrana sahip olacağı anlamına geliyor. AOD etkinken bu model 2 günlük pil ömrü sağlar, ancak AOD kapalıyken 7 güne kadar pil ömrü elde edebilirsiniz.

Cihaz, doğru konum takibi için çift bantlı GNSS sunuyor ve 100’den fazla spor modunu destekliyor. Sağlık ve fitness bölümünde Stay Fit, Activity Rings 2.0, TruSeen 5.5+ ve TruSleep 3.0 ile gelişmiş uyku takibi ve Menstrual Cycle Management 3.0 gibi özellikler bulunuyor.

İlgili bir haberde Huawei, 7 Mayıs’ta Huawei Watch Fit 3’ü piyasaya süreceği de belirtiliyor. Ek olarak, markanın yakında küresel pazarda Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition’ı da piyasaya sürmeyi planladığı aktarılıyor. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu