Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Reno 4 Lite pil testi! Bu boyut, bu performans…

Reno 4 serisinin en alınabilir telefonu olan OPPO Reno 4 Lite pil performans testi ile sizlerleyiz. Reno 4 lite testi geçebildi mi?

Akıllı telefon pazarında orta segment her geçen gün daha da önem kazanıyor. Zira hem yüksek dolar kuru, hem vergilendirme hem de Koronavirüs’ün ne olacağının belirsizliği yüzünden amiral gemisi telefon almak imkansızlaştı. Bundan dolayı da üreticilerin son dönemde orta segment ürünlere daha fazla önem verdiğini görüyoruz. Reno 4 serisi de tam olarak bu isteği ve beklentiyi karşılıyor. Serinin en uygun fiyatlı modeli OPPO Reno 4 Lite pil performans testi ile karşınızdayız.

Bildiğiniz üzere biz tüm telefonlara aynı senaryoyu uyguluyoruz ve tüm telefonları spesifik olarak bir gün boyunca test ediyoruz. Birçok yayın ise telefonlara sim kart bile takmadan test ediyor. Bu çok net. Zira iki günde inceleme çekilmesi de buna delalet. Bir telefonu gerçek anlamda test etmeden bunu size aktarmak “reklam yapmaktan” başka hiçbir işe yaramıyor.

Testimize geçmeden önce dilerseniz telefonda pile etki eden teknik özellikleri sizlerle paylaşalım.

  • 6,43 inç 2400x1080p Full HD+ 409ppi AMOLED ekran
  • Mediatek Helio P95 (12 nm) 2×2.2 GHz Cortex-A75 & 6×2.0 GHz Cortex-A55)
  • PowerVR GM9446
  • 4.015 mAh 30W VOOC 4.0 hızlı şarj desteği

Videoda ne kadar süre içinde telefonun şarj olduğundan tutun da bekleme süresine kadar detayları siz değerli okuyucularımız ile spesifik olarak paylaşıyoruz. Gelin hazırladığımız videoyu birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu