Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi, Beş Telefonun Daha Fiyatını Artırdı

Redmi telefonlarda fiyat artışı devam ediyor. Redmi Note 10 ve Redmi Note 9 serisi bazı modellerin fiyatında artış yaşandı.

Son dönemde mevcut bazı akıllı telefonların fiyatlarında artışlar yaşanmakta. Türkiye’deki fiyatları sıkı takip ediyorsanız yavaştan bazı modellerde de artış söz konusu. Fakat zam haberi Redmi ya da Xiaomi cephesinden gelince şaşırmıyor değiliz. Genellikle indirim haberiyle karşımıza çıkan Redmi de son dönemde bileşen tedarik etmekte sıkıntılar yaşıyor olacak ki, bazı modellerde fiyat artışına gitmeye başladı.

Redmi ilk olarak Note 10 ve Note 10 Pro modellerinde fiyat artışına gitti. Hatta her iki modelde bugüne kadar beş defa ufak çaplı zamlar yapılmış durumda. Fiyat artışı furyasına son olarak Redmi Note 10 ve Redmi Note 9 serisi bazı modeller dahil edildi.

Redmi 9 MIUI 12.5

Redmi Hindistan ülkede Redmi Note 10T 5G, Redmi Note 10S, Redmi 9, Redmi 9i ve Redmi 9 Power modellerinde 7 ila 15 dolar arasında zamlar yaptı. Fiyatı en fazla artan model 15 dolar ile Redmi Note 10S oldu. Bu fiyat artışı diğer ülkelere yansır mı bilmiyoruz, bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Redmi Note 10S halihazırda ülkemizde en düşük 3.450 TL seviyesinden satışa sunulmakta.

Redmi Note 10 serisi modeller güncel durumdalar ve kullanıcılardan yoğun ilgi görmekteler. Sürpriz olan gelişme Redmi 9 serisi için hala bileşen tedarik edilip üretim sürecinin devam etmesi. Anlaşılan o ki Redmi 9 serisi hala popülerliğini devam ettiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu