Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 21 Görüntüleri Heyecan Yarattı

Samsung Galaxy Note 21 için imza kampanyası devam ediyor. Son olarak yayınlanan bazı görüntüler heyecana neden olmadı değil.

Samsung Galaxy Note 21 serisinin bu yıl olmayacağı şirket tarafından resmi olarak açıklandı. Fakat Note serisi hayranlarının kızgınlığı geçmiş değil. İmza kampanyası devam ederken, LetsGoDigital sitesinin Galaxy Note 21 için oluşturduğu bazı yüksek kaliteli çizimler heyecana neden oldu. Bu yıl yeni bir Note serisi tanıtılsaydı muhtemelen bu çizimlere epey benzeyecekti. Öte yandan imza kampanyasında sayı 22 bini geçmiş durumda. Tabii sayının artması Samsung cephesinde bir şeyleri değiştirmeyecektir. Fakat olası bir Note serisinin iptali karşısında Samsung’u ikinci bir defa düşünmeye itecektir.

Samsung, Galaxy Note serisindeki kalem özelliklerini Galaxy Z Fold 3 modeline getireceğinden söz ediyor. Daha önce bir kılıf ile birlikte Galaxy S21 Ultra’da kullanılabilen bu özellik tabii ki sıkı Note hayranlarını tatmin edecek değildir. Note serisini sadece kalemden ibaret sanmak yanlış bir algı. Note serisinin her zaman için kendine has bir tasarımı olmuştur. Özellikle Galaxy Note 10 Plus iki yıl geçmesine rağmen hala mobil dünyasının en güzel görünen telefonlarından biri durumunda.

Samsung malumunuz çip sıkıntısı yaşandığını iddia ederek bu yıl Note serisinin es geçeceğini bildirdi. İlerleyen dönemde tanıtılacak uygun fiyatlı bir Galaxy Note 21 FE modeli kullanıcılardan yoğun ilgi görebilir.

Öte yandan Samsung 11 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği Galayx Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 akıllı telefonların duyurusunu gerçekleştirecek. Aynı etkinlikte ayrıca Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic ve Galaxy Buds 2’nin tanıtımı gerçekleşecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu