Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiTesla

Tesla akıllı saat ile araçlar anahtarsız mı çalışacak!

Elektrikli otomobillerin öncü firmalarından Tesla sürpriz bir şekilde akıllı saat işine giriyor. Peki Tesla’nın akıllı saatleri nasıl olacak.

Tesla akıllı saat sürprizi ile geliyor; Ürettiği elektrikli otomobiller ile pazarın en önemli firmalarından birisi olan şirket şimdi de akıllı saat işine giriyor. Tesla Norveç merkezli saat üreticisi Xplora Technologies ile birlikte çalışacak. Xplora Technologies ABD Federal İletişim Kuruluna ortak bir akıllı saate imza atılacağını bildirdi. Xplora Technologies daha çok çocuklar için akıllı saat üreten bir şirket.

Tesla akıllı saat

Tesla’nın Akıllı Saatleri otomobiller için mi geliyor!

Tesla’nın akıllı saat pazarına neden gireceği merak konusu. Üretilen bu akıllı saatler otomobillerin bir parçası olabilir ve araçlar bu saatten yönetilip anahtar olmadan akıllı saat yardımıyla çalıştırılabilir. Diğer bir iddia ise Tesla’nın Xplora Technologies’i satın aldığı ve firmanın alt yapısını kullanarak yeni saatler üreteceği konuşuluyor. Geçtiğimiz dönemde Tesla otomobilleri kontrol etmek için yazılım geliştiricileri tarafından Apple Watch’ta kullanılan uygulamalar denendi. Tesla’da bu tür plan içinde olabilir ve yeni model elektrikli otomobilleri için kendi akıllı saatini üreterek piyasaya girebilir.

Tesla‘nın yeni üreteceği elektrikli otomobillerde anahtar yerine akıllı telefonlar kullanmaya yönelik yaptığı çalışmalar biliniyor. Son dönemde akıllı saatlere olan ilginin artmasıyla birlikte Tesla ve Xplora Technologies‘in ortak üreteceği akıllı saat bir çok kişiyi heyecanlandırmış durumda. Bizde özellikleri ve fiyatını merakla bekliyoruz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu