Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix Zero X Heyecan Yaratan Tasarımıyla Geliyor, Tanıtım Tarihi Açıklandı

Son dönemin dikkat çeken telefonlarından biri olan Infinix Zero X 13 Eylül tarihi itibariyle bizimle olacak. Peki telefon neler sunuyor?

Infinix, 13 Eylül’de küresel bir lansman etkinliği düzenleyeceğini onayladı. Resmi tweetlerdeki hashtag’ler, şirketin 13 Eylül etkinliği Zero X serisini duyuracağını gösteriyor. Seride Infinix Zero X, Zero X Neo ve Zero X Pro modellerinin yer alması bekleniyor.

Infinix geçen ay MediaTek Helio G96 yonga seti ile çalışan bir telefon piyasaya süreceğini zaten açıkladı. Zero X ve/veya Zero X Pro’nun yeni Helio yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Lansman etkinliğine yaklaşık 9 gün var şirketin telefon serisi hakkında daha fazla bilgi aktarması bekleniyor.

Öte yandan bu ayın başlarında XDA Developers sitesi Infinix Zero X’in yıldız siyahı renk seçeneğini ortaya çıkardı. Akıllı telefonun yayınlanan bu görüntüsü arka yüzeyin mevcut telefonlardan farklı görüneceğini ortaya koyuyor. Hatırlayanlar olacaktır; benzer tasarım daha önce Google Nexus 4’te karşımıza çıktı.

Arka bölümde fiziksel bir parmak izi tarayıcısının olmaması, tarayıcısını ekran altına yerleştirildiği anlamına geliyor. OLED panelle gelecek Zero X’in benekli arka kısmı dikdörtgen şeklinde bir kamera modülüyle birlikte görüntüleniyor. Bu modül dörtlü LED flaş ünitesine ve periskop zoom lensi de içeren üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapıyor. Bir başka tweet ise Zero X’in Ay’ın fotoğraflarını çekmek için Süper Ay Modu özelliğine sahip olacağını onaylıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu