Akıllı TelefonAndroidGenelGoogle

Google Pixel Su Geçirmezlik Testi

Şimdi bu da nereden çıktı diyeceksiniz zira hepimizin bildiği gibi Google Pixel Su Geçirmezlik sertifikasına sahip değil. IP53 sertifikasına sahip olan Google Pixel sadece su sıçramalarına karşı mukavemet gösteriyordu. Son dönemde akıllı telefon üreticilerinin telefonlarına su geçirmezlik sertifikası vermemesine rağmen ilginç bir biçimde telefonlarının su geçirmediğine şahit oluyoruz. Bu modaya uyan son telefon ise Google‘ın yeni nesil amiral gemisi Google Pixel.

Bu teste benzer bir performansı iPhone 6S‘te de görmüştük. Üreticiler daha sonra sorun yaşamamak için bu su geçirmezlik özelliğini telefonlarına eklemiyorlar ama bu donanımın telefonlarda kullanıldığına şahit oluyoruz. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz bilemiyoruz ama telefonların su geçirmezliği her ne olursa olsun kullanıcı odaklı bir sorun gibi görünüyor. IP67 sertifikasına sahip telefonlara sahip kullanıcıların telefonları su geçirip ürünleri arızalandığında üreticilerin bu sorunu üstlerine almaması ise bu işin en ironik tarafı oluyor.

Google Pixel Su Geçirmezlik
Google Pixel Su Geçirmezlik

Peki, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Telefonun su geçirmeme özelliği varken üreticilerin bunu bir özellik olarak sunmaması siz de nasıl bir algı oluşturuyor?

Samsung S7 Edge patladı!

1477216491_another-samsung-galaxy-s7-edge-explodes-1

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu