AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletTCLTeknoloji

TCL Tab 10S tablet tanıtıldı EBA uyumlu uygun fiyatlı

Günümüzde tablet kullanımı düşüşe geçse de firmalar yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. TCL Tab 10S tablet tanıtıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle teknolojik cihazlara olan kullanım artmış durumda. Özellikle akıllı telefon ve bilgisayar kullanımı çok yoğun. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören öğrenciler bilgisayar ve akıllı telefonlara alternatif olarak tabletlere yöneldi. Firmalar düşüşe geçen tablet satışlarını pandemi nedeniyle tekrar canlandırmak istiyor. TCL Tab 10S tablet uygun fiyatlı olarak tanıtıldı.

TCL Tab 10S tablet özellikleri ve fiyatı

Cihazda Mediatek MT8769 yonga seti bulunuyor. İki farklı RAM seçeneği ile satın alınabilen tablette 3 GB RAM veya 4GB RAM ile satın almak mümkün. Cihazda 64 GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca MicroSD kart yuvası ile depolama alanını genişletmek mümkün. Tablette 10.1 ”Full HD + ekran bulunuyor. Ekran 2000 x 1920 piksel çözünürlüğe sahip. Cihazın arka kısmında 8 megapiksel kamera yer alıyor. Ön kısmında ise video görüşmeleri ve fotoğraf çekmek için 5 megapiksel kamera bulunuyor. Cihazda 8.000 mAh pil bulunuyor ve çift hoparlöre sahiptir. Android 10 yüklü olarak gelen tabletin kutu içeriğinde bir adet kalem mevcut. Cihazı satın alan kullanıcılar isterse kapak klavyesi aksesuarını satın alabilecek.

TCL Tab 10S

Firma tarafından tabletin Mart 2021’de satışa sunulacağı açıklandı. Tabletin Wi-Fi sürümü 199 Euro, 4G versiyonu ise 249 Euro olarak açıklandı. Tablet özellikle büyük pil kapasitesi ile uzun süre kesintisiz kullanım imkanı sunması büyük bir avantaj sağlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu