Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTCLTeknoloji

TCL Stylus 5G Uygun Fiyata Kalemli Telefon Deneyimi Sunuyor

TCL telefon ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Şimdi de uygun fiyatlı kalem destekli TCL Stylus 5G modeli resmi olarak tanıtıldı.

Türkiye pazarına sert bir giriş yapan TCL yeni telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Firma şimdi de Galaxy Note ile benzer özellikler taşıyan modeli TCL Stylus 5G ile karşımıza çıktı. Bütçe dostu olan bu telefon 260 dolar gibi oldukça uygun bir fiyattan satışa sunulacak. Kalem desteği ile ön plana çıkan telefona gelin hep birlikte göz a talım.

Telefonda bizi 6.81 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğünde LCD ekran karşılıyor. Bu ekranın kalem desteğinin olması oldukça ilginç. TCL Stylus, önceden yüklenmiş bir uygulama kullanarak el yazısını metne dönüştürüyor. Özel hesap makinesi uygulaması, el yazısı denklemleri tanımlayabiliyor.

TCL’in yeni telefonu, MediaTek Dimensity 700 yonga seti ile geliyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimine sahip olan telefon Android 12 ile çalışıyor. 4.000 mAh kapasiteli batarya ile gelen bu model 1 günü çok rahat bir şekilde tamamlayacak gibi görünüyor. 3.5mm kulaklık girişi ve parmak izi okuyucusu ile telefonda 50 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera yer alıyor. 2 yıl boyunda güvenlik güncellemesi alacak olan telefon sadece 1 tane ana Android güncellemesini alacak. Yani Android 13 güncellemesi bu telefonun alacağı son güncelleme olacak.

TCL Stylus 5G
TCL Stylus 5G

Türkiye pazarına da girmesini beklediğimiz telefon kalem kullanmayı ve sürekli not alanların çok hoşuna gidecek gibi görünüyor. Bakalım bu telefon ülkemizde ne kadara satılacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu