Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Band 6 Sızdırıldı! Olmamış Bir Şeyler Var

Mart ayının başında aldığımız duyumlar bize Huawei Band serisi hakkında bilgi vermişti. Huawei Band 5 çıkmayacak ve onun yerini 6 alacaktı.

Bugün aldığımız duyumlara doğrultusunda Huawei Band 6 hakkında bazı bilgiler elimize geçti. Peki ya bileklik bize nasıl yeni özellikler sunuyor? Huawei’nin yeni çıkartacağı bilekliği beğendik mi, beğenmedik mi ve neden? Bütün cevapları haberimizin devamında bulacaksınız ancak önce bilekliğin özellikleri ile başlayalım.

Huawei Band 6 Özellikleri 

Markaların yeni çıkartacağı ürünlerin görsellerini sızdırmasıyla ünlü bir Çinli kullanıcının Weibo gönderisinde göründüğü kadarıyla cihazın tasarımı elimizde. Başlıca özelliği sporlarınızı takip etmek olan bu cihazın görsellerini ve özelliklerini yazımızın devamında bulacaksınız.

Huawei Band 6 Turuncu

Huawei’nin yeni akıllı bilekliği 1,47 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekrana sahip olacak. Cihazın ekranı her zaman açık ekranı desteklemeyebilir ancak mutlaka ekranı görmek için bileğinizi kaldırma fonksiyonu bulunacaktır. Söylenenlere göre ise cihazın ekran boyutu Huawei Band 4’e göre en az 1.5 kat daha büyük olacak. 18g ağırlığı bulunacak olan bu cihazın kordonunda kullanılacak olan silikon yapısı her türlü hava koşulu için uyumlu olacak. Bunun yanında Huawei kullanıcılarına 5 dakikalık bir şarjla 2 güne kadar, tamamen dolum ile birlikte de 14 güne kadar kullanım imkanı sunacak. Siyah, turuncu yeşil ve pembe renklerle sunulacak olan bu cihazın aynı zamanda güçlü bir manyetik şarj aleti bulunacak.

Huawei Band 6 Siyah

Dahası da var! Bu bileklik 96 farklı spor modunu destekleyecek! Hatta bu spor modlarında Kung Fu bile var! Bunun yanında cihaz NFC özelliğini bulunduracak ve bağlı olduğu akıllı telefonun kamerasını uzaktan deklanşör ile kontrol edebilecek. Bir diğer güzel özellik ise bileklikte SpO2 oksijen ölçme sensörü. Huawei bu cihazda TruSeen, TruSleep ve TruRelax adını verdiği sensörlerle birlikte nabzınızın 7-24 takibini tutacak, uykunuzu analiz edecek ve stresinizi ölçecek.

Genel Bakış

Fiyatı henüz belli olmayan bu cihazı bana sorarsanız aham şaham bulmadım ve çok da beğenmedim. Bunun sebebi olarak da cihazın Honor Band 6 akıllı bilekliğine olan yüksek benzerlik oranını söyleyebilirim. Huawei yalnızca isim değiştirerek aynı cihazı bizlere sunuyor gibi görünüyor. Bununla birlikte bazı yeni özellikler umarız ki eklenir. Cihaz hakkında daha fazla detay belli olduğunda tekrar konuşmak üzere!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu