Akıllı SaatAndroidGenelMobvoi

Mobvoi TicWatch Pro 5 Geliyor! İnanılmaz!

Yaklaşan Mobvoi TicWatch Pro 5, son aylarda birçok sızıntıya konu oldu. En son Amazon Kanada akıllı saate dair ayrıntıları paylaştı.

Saatin fiyatı henüz belli olmasa da pazarlama materyalleri, Mobvoi TicWatch Pro 5 ile ilgili detayları ortaya koyuyor. Veriler Pixel Watch’a benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. TicWatch Pro 5’in öne çıkan özelliklerinden biri, gelişmiş performanstır. Daha uzun pil ömrü sağlaması beklenen Snapdragon W5+ Gen 1’e sahip ilk akıllı saatlerden biri olacak.

Cihaz ayrıca 2 GB RAM ve 32 GB depolama ile gelecek. Kullanıcılara uygulamalar, müzik ve diğer veriler için geniş alan sağlayacak. TicWatch Pro 5, Mobvoi’nin çift katmanlı ekran teknolojisine sahip olacak. Ancak 44 g ağırlığında nominal olarak daha büyük 1,43 inç panellere sahip olacak. Cihaz ayrıca 80 saate kadar pil ömrü sunacak. Özellikler açısından, TicWatch Pro 5, TicWatch Pro 3 serisinde bulunmayan birkaç yeni eklemeye sahiptir.

Bunlar arasında yerleşik bir pusula, çok bantlı GPS ve bir barometre mevcuttur. Kalp atış hızı arka ışıkları, akıllı egzersiz kurtarma süresi ve VO2 Max da yer alıyor. WearOS 3, Android işletim sisteminin en son sürümünü temel alıyor. İşletim sistemi, Google Play Store aracılığıyla uyumlu cihazlara yüklenebilecek uygulamaları destekliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu