AppleGüncel Teknoloji HaberleriOyun Haberleri

Assassin’s Creed Mirage iPad ve iPhone’a Geliyor

Yakın zamanda çeşitli platformlarda yer bulan Assassin's Creed Mirage artık iPhone ve iPad modellerinde oynanabilecek.

Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage oyununun 6 Haziran’dan itibaren iPhone ve iPad’e indirilebileceğini duyurdu.

“Ubisoft Sofia’nın Assassin’s Creed® Mirage’ı iPhone ve iPad’e getirme zevkine ve fırsatına sahip olduğunu paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Ekiplerimiz sezgisel, rahat ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sağlamak amacıyla oyun kontrollerini dokunmatik ekrana uyarlamak için çok çalıştı.” Şirketin LinkedIn gönderisi dedi.

Mirage, neredeyse yirmi yıla yayılan uzun süredir devam eden Assassin’s Creed oyun serisinin sonuncusudur. Oyun ilk olarak geçen yılın ekim ayında konsollara ve PC’ye çıktı. Mirage, bir Assassin’s Creed oyununun mobil cihazlara ilk kez taşındığı zamanı temsil ediyor.

Oyun ilk kez geçen yılın Eylül ayında Apple‘ın iPhone 15 etkinliğinde “gelecek yılın başlarında” yayınlanma aralığıyla gösterildi. Açıkçası, açılış konuşmasında bahsedilen diğer oyunların (Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake ve Death Stranding Director’s Cut dahil) planlandığı gibi bitmesine rağmen bu tam olarak sonuç vermedi. Yine de nihayet bir tarihimiz var ancak lansmanın WWDC 2024’e denk gelmesi nedeniyle ertelendiği görülüyor.

Assassin’s Creed Mirage, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in yanı sıra M1 ve daha yeni yongaları çalıştıran tüm iPad’lerle uyumlu olacak. Şu ana kadar M serisi Mac’lerle uyumluluk konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Oyun artık App Store’da ‘ön siparişe’ açık, yani şimdi indirme düğmesine basabilirsiniz ve oyun 6 Haziran’da kullanıma sunulduğunda otomatik olarak indirilecektir. Uygulama içi satın alımları kullanarak kilidi tamamen açma seçeneğiyle oyunu indirmek ücretsizdir. App Store’un şu anda kullanılabilirlik açısından tarihi 10 Haziran olarak gösterdiğini ve bunun Apple’dan mı yoksa Ubisoft’tan mı kaynaklandığının net olmadığını unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu