Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S20 Ultra “En iyi” Ekrana sahip!!

Samsung’un son göz bebeği olan Galaxy S20 Ultra, ekran tarafında Display Mate’in yaptığı testlerde bugüne kadar ki en iyi akıllı telefon oldu!

Günümüzde birçok alanda bize yardımcı olan teknolojik aletlerin en önemli parçaları, şüphesiz ekranlarıdır. Çünkü ekranlar, bize cihazı veya teknolojiyi kullanma fırsatını vermektedir. Bu sebeple gerek akıllı telefonlarda, gerekse diğer teknolojik aletlerde iyi bir ekrana sahip olmak, oldukça büyük bir nimet diyebiliriz. Bu açıdan ekranları karşılaştıran ve en doğal renkleri arayan Display Mate isimli teknoloji şirketi, birçok ekranı puanlar doğrultusunda karşılaştırarak karşımıza çıkarıyor. Son olarak da Samsung Galaxy S20 Ultra, bu şirketin yaptığı testlerde “En iyisi” seçildi.

Şirketin yaptığı 12 testten 5’inde “Mükemmelden görsel olarak ayırt edilemez” raporu alan cihaz, A+ notu ile birlikte herkesi şaşırttı. Yapılan testlere göre Galaxy S10 serisinden %14 daha parlak bir ekrana sahip olan Galaxy S20 Ultra, 1342 nit’e kadar ulaşabilen “Yüksek parlaklık modu” ile de eski seriden çok daha önde. Bunun yanı sıra, “Süper karartma modu” ile birlikte de cihaz 24 bit renge ve 2 nit’e kadar düşebiliyor. Bu mod karanlıkta aktif edildiğinde ise 1 nit’i bile görebiliyoruz.

"<yoastmark

Dynamic AMOLED 2X bir panelin kullanıldığı, 3200x1440p QHD çözünürlüğe sahip olan ve 120Hz yenileme hızı ile birlikte tanıtılan Samsung Galaxy S20 Ultra, şirketin yaptığı testlerde de bu donanımlarının meyvesini bol bol yedi. Öyle ki Display Mate’in bugüne kadar ölçtüğü akıllı telefonlar arasında “En doğru renklerlere sahip akıllı telefon” olan Galaxy S20 Ultra, gerek şirketin gerekse bizlerin takdirini almış durumda…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu