Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

6.000 mAh’lik Galaxy M31s, A’dan Z’ye tüm özellikleri ile sızdırıldı!!!

Samsung’un bir süredir üzerine çalıştığı Galaxy M31s, Kamera özeliklerinden depolama alanına kadar tüm özellikleri ile birlikte sızdırıldı.

Akıllı telefon kategorisini sürekli olarak genişleten Samsung, 30 Temmuz’da aileye bir yeni üye daha eklemeyi planlıyor; Galaxy M31s olduğu iddia edilen bu telefon, Amazon Hindistan’da birkaç özellikleri ile birlikte sızdırıldıktan sonra, şimdi de güvenilir bir kaynak olan  Ishan Agarwal tarafından sızdırıldı. Ishan Agarwal adındaki bu kaynak, cihazın RAM, depolama seçenekleri, renk seçenekleri ve kamera yapılandırmaları gibi çok önemli özellikleri ortaya koyuyor.

Sızıntılara göre Galaxy M31s, Hindistan’da 6/128 ve 8/128GB‘lık hafıza seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Bunun yanı sıra telefon, Mirage Black ve Mirage Blue gibi iki renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Kamera özelliklerinden bahsedecek olursak M31s,  f / 1.8 diyafram açıklığına sahip 64 megapiksellik bir ana kamera ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra cihazda F / 2.2 diyafram açıklığına sahip 12 megapiksel ultrawide lens,  f / 2.4 diyafram açıklığına sahip 5 megapiksel derinlik sensörü ve f / 2.4 diyafram açıklığına sahip de 5 megapiksel makro lens yer alacak. Telefonun ön tarafında ise 32 megapiksellik bir selfie kamerası bulunacak.

Ortaya atılan diğer sızıntıları da göz önünde bulunduracak olursak Galaxy M31s, Full HD + çözünürlüğe sahip  6,5 inçlik Super AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra bu ekran,  407 ppi piksel yoğunluğunu da destekleyecek. İşlemci hakkında konuşacak olursak cihaz, gücünü  Exynos 9611 yonga setinden alacak.

Son olarak M31s, 6.000mAh’lik devasa bataryası ile sizleri kesinlikle yarı yolda bırakmayacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu