GenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemOPPOTablet

OPPO Pad 2 Kendisini Gösterdi, Oldukça İddiali Geliyor

OPPO’nun Çin pazarında piyasaya sürmesi beklenilen yeni tableti OPPO Pad 2 tasarımı, depolama ve renk seçenekleri sızdırıldı.

OPPO’nun yeni amiral gemisi serisi olan Find X6’nın bu ayın sonunda Çin pazarında tanıtlması bekleniyor. OPPO amiral gemisi serisinin yanında yeni tableti olan OPPO Pad 2 modelini de tanıtma durumu bulunuyor. Yeni tablet geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OPPO Pad modelinin devamı niteliğinde olacak. Geçtiğimiz saatlerde şematik görünümü ortaya çıkan tabletin bugün ise render alınmış görünümü, depolama ve renk seçenekleri ortaya çıktı.

Twitter kullanıcısı tarafından sızdırılan görsele baktığımız da OPPO Pad 2, tabletler için ideal kalınlıkta çerçevelere sahip olduğu görülüyor. Tabletin sol tarafında güç tuşu, üst-sol bölümünde de ses tuşları bulunuyor. Üst çerçevesinin ortasında da selfie kamerası olduğu görülüyor. Şimdilik tasarımı hakkında söylenebilecekler bu kadar. Depolama seçeneklerine baktığımız da 8GB + 256GB, 12GB + 256GB ve 12GB + 512GB Ram ve Dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Bir tablet için oldukça güzel seçenekler olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak sızdırılan renklerine baktığımız da ise Açık Altın Rengi ve Grimsi Bulut renklerine sahip olacak.

OPPO Pad 2

Yeni sızdırılan bilgiler şimdilik bu kadar ancak bu ayın başlarında Geekbench platformunda OPPO Pad 2 tabletini görmüştük ve performansı hakkında bilgi sahibi olmuştuk. Platformda Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 8 GB Ram’e sahip olduğu görülmüştü. Henüz kesin olmamakla birlikte Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisi ile güçlendirilmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: OPPO Find X6 Pro, Geekbench’te Kendisini Gösterdi

Tablet hakkında diğer bilgilere baktığımız da ise 67W kablolu hızlı şarjı destekleyen 9150 mAh pil kapasitesine sahip olacak. 2800×2000 piksel çözünürlüğüne, 144Hz ekran yenileme hızına, Dolby Vision ve HDR10+ desteğine sahip 11,6 inç ekrana sahip olması da beklenen özellikler arasında yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu