Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Watch özel bir sürümle karşımızda; LoL’cü arkadaşlar buraya

Piyasaya sürdüğü telefonlar ile dikkat çeken ve geçtiğimiz aylarda akıllı saat sektörüne giriş yapan OPPO, Watch modelini LoL ile sentezledi!

Temmuz ayında tanıttığı “Watch” modeli ile akıllı saat sektörüne giriş yapan ve Wear OS sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi başaran OPPO, yakın zamanda saatini global pazara sunmuştu. Türkiye pazarında da satışı gerçekleştirilen ve 41mm‘lik versiyonu 1.799 TL‘den, 46mm‘lik versiyonu ise 2.299 TL‘den kullanıcılara sunulan OPPO Watch şimdi de özel bir sürümle Çin pazarında boy gösterdi. OPPO Watch’ın yeni League of Legends Limited Edition sürümü, Akali için hazırlanmış bir temayla birlikte satışa sunuluyor.

Varsayılan tema da dahil olmak üzere her detayıyla Akali temalı bir saat olarak satışa sunulan OPPO Watch League of Legends Limited Edition, büyük yeşil renkli bir kutuyla birlikte geliyor ve ekstradan bir kayışı karşımıza çıkartıyor. Kutu tasarımı da tıpkı saat de olduğu gibi Akali’den izler taşıyor.

Bu sürümün fiyatı Çin için 298 dolar olarak açıklanırken, yalnızca 46 mm‘lik modelin bulunduğunu belirtelim.

OPPO Watch Özellikleri

İşletim sistemi olarak Wear OS kullanan saat iki taraftan kavisli yani edge AMOLED ekran ile geliyor. Bu tasarımı ile akıllı saat pazarında bir ilki başaran OPPO Watch muhteşem bir görünüme sahip. Ekran 1.91 inç boyutunda 402x476p çözünürlüğü ve 326 PPI piksel yoğunluğu ile ekranda olan her şeyi net bir şekilde görmenizi sağlıyor.

Tam şarj ile 36 saat; güç tasarruf modu ile de 21 güne kadar kesintisiz kullanım sunuyor, VOOC Hızlı Şarj özelliği ile 75 dakikada %100 şarjı dolmuş oluyor. Bu da akıllı saat pazarında bir ilk.

OPPO akıllı telefonlarda kullanılan ColorOS arayüzünü bu üründe de görmek mümkün. Bununla birlikte Google Play’den bir çok uygulama ve hizmet saatinize yükleyebilirsiniz. Gerçek zamanlı kalp atış hızı ve uyku izleme gibi birçok özelliği barındıran OPPO Watch‘ın gelen bildirimleri görme, mesajları yanıtlama ve arama yapma / yanıtlama gibi pek çok kullanışlı uygulamalar hayatı kolaylaştırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu