Akıllı TelefonAndroidHuawei

Huawei Mate 9 Pro dengeleri değiştirecek

Huawei’in 3 Kasım’da resmen açıklayacağı yeni amiral gemi modeli Mate 9 ve Mate 9 Pro cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Teknoloji dünyasının önde gelen güvenilir kaynağı Evan Blass (namı diğer @evleaks) Mate 9 Pro modeline ait son bilgileri takipçileriyle paylaştı.

Pro modeli son gelişmelere göre 5.9 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran ile donatılacak. Ekran aynı zamanda kavisli bir yapıda olacak. Sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisinden güç alacak modelin bellek birimi ise 4/6 GB RAM ve 64/128/256 GB dahili depolama şeklinde olacak.

Mate 9 Pro

Telefonun arka bölümünde Leica imzası taşıyan çift kamera sistemi yer alacak. 4x optik yakınlaştırma (iPhone 7 Plus 2x optik yakınlaştırma) yapabildiği iddia edilen kameraların 20 megapiksel çözünürlüklü olması bekleniyor.

Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapacak Mate 9 Pro’da iPhone 7 modellerinde olduğu gibi kulaklık girişi olmayacak. USB Type-C bağlantı noktasının kullanılacağı model beyaz, altın, grafit, kahverengi, pembe ve siyah renk seçenekleri şeklinde satışa sunulacak.

Son olarak en az 4.000 mAh kapasiteli bir pilin yer verileceği telefonda tamamı metadan oluşan bir kasa karşımıza çıkacak. Mate 9 ve Mate 9 Pro’nun yıl sonunda satışa çıkması bekleniyor.

>> İlginizi çekebilir; Instagram’a Büyük Yenilik

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu