AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Pro’ya Yakında Bakın!

iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinin nasıl bir görünüme sahip olacakları aşağı yukarı netlik kazandı. Son fotoğraflara göz atalım.

iPhone 15 Pro cephesinden yüksek kalitede yeni görseller sızdırıldı. 9to5Mac sitesi tarafından yayınlanan görüntülerde iPhone 15 Pro’ya neredeyse her açıdan bir bakış atıyoruz. Görüntüler, iPhone 15 Pro’nun titanyum bir çerçeve ve daha yuvarlak kenarlı bir tasarımla geleceğini ortaya koyuyor. Tasarım tarafındaki yeni dokunuşlar, kullanıcıların mevcut modellerin keskin kenarlarıyla ilgili endişelerini giderecek.

iPhone 15 Pro’daki kamera çıkıntısı daha kalın olacak ve bireysel kamera çıkıntıları eskisinden daha büyük olacak. İlginç bir şekilde Pro Max modeli, periskop zum lensi barındıracağı için daha küçük bir kamera çıkıntısına sahip olacak. Geçmişteki söylentilere göre, iPhone 15 Pro’daki kameralar “daha fazla ışık yakalayan ve belirli ayarlarda pozlamayı düzenleyen yepyeni bir sensör teknolojisine” sahip olacak.

iPhone 15 Pro’daki en büyük değişikliklerden biri şarjı daha hızlı ve daha verimli hale getirmesi beklenen USB-C bağlantı noktalarına geçiş olacak. Ancak en hızlı şarj sadece Apple tarafından onaylanan USB-C kablolarıyla sağlanebilecek.

Bir başka ilginç özellik de , gerçek bir tuşa basma hissini verecek olan dokunmaya duyarlı ses butonları olacak. Sessize alma düğmesi de aynı zamanda dokunmaya duyarlı bir hale getirecek ve önceki modellerde gördüğümüz kayan yapısını kaybedecek.

iPhone 15 Pro’nun çerçeveleri daha ince olacak, tüm kenarların yalnızca 1,55 mm olması bekleniyor. Ayrıca ekran camı, titanyum çerçeveye sorunsuz bir şekilde geçiş yapan hafif bir kavise sahip olacak. iPhone 14 Pro 147,46 x 71,45 x 7,84 mm ebatlarında iPhone 15 Pro ise 146,47 x 70,46 x 8,24 mm ebatlarında olacak. Bu durumda 15 Pro öncülüne göre daha dar bir yapıda olacak.

Sızan yeni görseller ayrıca iPhone 15 Pro’nun koyu kırmızı, beyaz, uzay grisi ve altın renklerinde çıkış yapacağını gösteriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu