Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Reno 12 Tanıtım Tarihi Belli Oldu, Birçok Model Geliyor

Son dönemde birçok sızıntıya konu olan OPPO Reno 12 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Seride iki telefon, bir tablet ve kulaklık olacak.

OPPO, Kasım 2023’te Çin’de Reno 11 serisi akıllı telefonları tanıttı. Son raporlar, markanın şu anda Çin pazarı için Reno 12 serisi modeller üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Markanın Reno 12 serisine ek olarak Oppo Pad 3 tableti ve Enco X3 TWS kulaklığı da geliştiriyor. Son olarak mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station, OPPO Reno 12 serisi ve diğer cihazların tanıtım döneminden söz etti. Şimdi detaylara göz atalım.

OPPO Reno 12 Tanıtım Dönemi ve Özellikleri

DCS, Oppp Reno 12/12 Pro, Pad 3 ve Enco X3 ürünlerinin halihazırda üretim aşamasında olduğunu ve malzeme üretim denemelerinin sürdüğünü açıkladı. Mevcut fabrika programları, bu ürünlerin mayıs sonundan haziran başına kadar kademeli olarak piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Kaynak, son paylaşımında bu modeller hakkında başka bir bilgi vermedi. Ancak son dönemde birçok sızıntı özellikle Reno 12 serisi hakkında bazı bilgiler ortaya çıkarmış durumda.

Son raporlar, Reno 12 ikilisinin dört tarafı da mikro kavisli OLED panele sahip olacağını gösterdi. Ekranlar, 1,5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunacak. Reno 12, Dimensity 8200 yonga setini barındırırken , Pro modeli Dimensity 9200 Plus‘tan güç alabilir. Her iki telefon da muhtemelen 80W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh bataryaya sahip olacak.

Reno 12’nin 50 megapiksel (ana) + 8 megapiksel (ultra geniş) + 50 megapiksel (2x telefoto) üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapması bekleniyor. Reno 12 Pro da benzer bir üçlü kamera ünitesine sahip olabilir. Ayrıca her iki telefon da otomatik odaklama özellikli 50 megapiksel ön kamera ile çıkış yapacak.

Oppo Pad 3’ün Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağı konuşuluyor. Bazı raporlar bu tabletin küresel pazarda OnePlus Pad 2 olarak yeniden markalanacağını iddia ediyor. Enco X3 söz konusu olduğunda ise sızıntılar henüz bu TWS kulaklık hakkında bilgiler ortaya çıkarmış değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu