Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Huawei 5G Desteğine Kavuştu! Ortalık Kızışacak!

Amerika’nın ambargoları yalan olmak üzere. Huawei 5G desteğini telefonlarına getirmeyi başardı. Aksesuar ile telefon 5G’li oluyor.

Amerika’nın Huawei’ye uyguladığı haksız ambargolar yavaş yavaş aşılmaya başladını. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Huawei P50 Pro için bugün ilginç bir kılıf tanıtıldı. Çin’de 120 dolardan ön siparişe sunulan bu kılıf 17 Haziran’da tüketicilere sunulacak. Bu 120 dolarlık aksesuar ile Huawei 5G desteğine kavuşuyor.

Bu aksesuar 4G modeline modern beşinci nesil ağlar için destek ekleyen dünyanın ilk telefon kılıfı olarak tarihe geçecek. Aksesuarın açıklamasında Huawei P50 Pro’nun Unicom’un 5G gigabit ağını desteklediği belirtiliyor. Unicom eSIM’i etkinleştiren müşteriler, eSIM hizmet ücretinde indirim alacak. Huawei’nin 5G kılıfı Digital Source Technology tarafından üretiliyor. Yaklaşık 52 g ağırlığında olan kılıf yaklaşık 3.2 mm kalınlığında olması ile dikkat çekiyor Kılıf açık gri bir renge sahip ve dokunuşu hoş olan ve parmak izi bırakmayan bir malzemeden yapılmış.

Huawei 5G
Huawei’den 5G destekli kılıf

Telefonu kılıfa kurduktan sonra, kullanıcılar, yerleşik China Unicom eSIM SIM kartını kullanarak 5G’yi kullanabileceklerini bildiren bir açılır pencere görecek. Kaynak, telefonunun ana kartının ağ sinyalinin ve 5G iletişim sinyalinin telefonunun sinyal panelinde ayrı ayrı görüntüleneceğini söyleniyor.

Shuyuan Technology’nin resmi web sitesinde, kasanın yerleşik 1.35GHz çift çekirdekli işlemciye sahip olduğu belirtiliyor. Üç büyük Çinli taşıyıcının, 5G SA/NSA çift bant bantlarının ağlarını destekler ve ultra hızlı şarjı destekleyen bir USB konektörüne sahip. Bu aksesuar daha sonra Mate 40, Nova9, Mate 50 ve Nova10 için de satışa sunulacak.

Huawei’nin 5G olayını bir kılıf ile çözmesi oldukça sevindirici. Ancak bu kılıflar şimdilik Çin’de satışa sunuluyor. Avrupa pazarına ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu