Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo Xplay7 rekorların telefonu olacak! 10GB RAM, 512GB depolama ve dahası…

Geçtiğimiz günlerde ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip X20 Plus UD akıllı telefonu duyurarak mobil dünyasında bir ilke imza atan Vivo gelen haberlere bakılırsa bazı ilkler daha sunmaya hazırlanıyor. Daha önce bazı haberlere konu olan Vivo Xplay7 akıllı telefon hakkında bugün yeni bilgiler geldi. Ortaya çıkan detaylar eğer doğru ise (ki öyle görünüyor) Vivo’nun yeni telefonu mobil dünyasındaki en iyi donanıma sahip telefon olacak.

Vivo Xplay7 donanım özellikleri inanılmaz görünüyor

Sızdırılan slayt görüntülerinde telefonda 10 GB RAM’in kullanılacağı bilgisi yer alıyor. Geçen yıl bazı özel modellerde 8GB RAM görmüştük. Vivo bu noktada bir ilki gerçekleştireceğe benziyor. Telefonda dikkat çeken bir diğer önemli detay ise depolama biriminin 256GB ve 512GB şeklinde olması.

Vivo Xplay7
Vivo Xplay7

Henüz bitmedi. % 92.9 ekran/kasa oranına sahip telefonda 4K çözünürlüklü bir ekran kullanılacak. İşlemci biriminde beklendiği gibi Snapdragon 845’i göreceğiz. Vivo’nun ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip ikinci telefonu olacak Xplay7’de FaceUnlock 2.0 isimli yüz tanıma teknolojisini göreceğiz.

Telefonun kamera birimi de oldukça iddialı olacak. Çift arka kameranın kullanılacağı telefonda Sony üretimi sensörler yer alacak. Bu kameralar iddiaya göre 4X kayıpsız yakınlaştırma gerçekleştirebilecek.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu