Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Nihayet OPPO Patent Aldı! Katlanabilir Telefon…

OPPO da katlanabilir telefon üretme kervanına katılıyor. Geçen yıl bu niyetini duyurdu ama menteşenin patentini almak bugüne nasipmiş.

Dünyanın dört bir yanındaki elektronik şirketleri, katlanabilir akıllı telefonları tanıtmak istiyor. Şimdiye kadar sadece dört şirket bu başarıyı elde etmeyi başardı ve bunlar Samsung, Huawei, Motorola ve Royole. Öte yandan, kalan popüler akıllı telefon üreticileri son birkaç çeyrektir bu teknolojiyle ilgili patent başvurusunda bulunuyor. Bu şirketlerden biri OPPO katlanabilir telefon başvurusunu duyurdu.

Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO, SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi ve benzersiz tasarımlı telefonları ile tanınır. Ancak şirket henüz katlanabilir bir akıllı telefon yayınlamadı. Her neyse, bir süredir bu tür cihazların patentini alıyor. Bu nedenle, şirketin yakında ticari bir katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sürmesini bekleyebiliriz.

Bununla birlikte, Guangdong Oppo Mobil Telekomünikasyon tarafından WIPO’ya (Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü) sunulan yeni patent, şirketin önceki katlanabilir patentleri gibi tasarım için değil, menteşe için bir faydalı patenttir.

Ekim 2018’de Oppo, Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi (WIPO) ile kendi katlanabilir telefonu için bir patent doldurdu ve aynı patent yıl içinde yayınlandı.. Katlanabilir telefonun en büyük yeniliği, rahatsız edici çerçeveler olmadan daha tek tip bir tasarıma izin veren açılır kamerası gibi görünüyor. Bu şekilde, hem katlanmış hem de katlanmamış şekilde fotoğraf çekmeye olanak sağlıyor. Ancak yeni tasarımda pop-up kameranın olup 9olmayacağı, bu konuda herhangi bir değişiklik olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu