Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi belli oldu!

2018’in ilk yarısında tanıtılacak amiral gemi telefonların sis perdesi artık aralanıyor. Kısa süre önce buradan aktardığımız haberde Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellere ait birçok görüntüye yer verdik. Şimdi ise merakla beklenen telefonların duyuru tarihlerine ilişkin bir bilgi geldi. Bu bilgi sonrası Galaxy S9 tanıtım tarihi netlik kazandı diyebiliriz.

Galaxy S9 tanıtım tarihi!

Güney Kore’de yayımlanan bir rapora göre Samsung, Galaxy S9 modelleri şubat sonunda Barcelona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacak. MWC 2018 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Samsung daha önce bazı Galaxy S telefonları Mobil Dünya Kongresi kapsamında görücüye çıkarmıştı. Dolayısıyla Galaxy S9’un iddia edilen tarihte tanıtılması pek de şaşırtıcı değil. Galaxy S8 modeller bu yıl 28 Mart’ta tanıtılmıştı. Telefonların çıkışı ise nisan ortalarını bulmuştu. Tanıtım tarihinin daha erkene alınması nedeniyle Galaxy S9 modeller mart ortasında selefinden yaklaşık bir ay önce piyasada olacak.

Rapora göre Samsung’un Galaxy S9 modelleri özellikle iPhone X’un yarattığı havayı kırmak için daha erken piyasaya sunmak istediği belirtiliyor. Fakat Galaxy S8 modellerin başarılı satışları sürdürmesi nedeniyle buna gerek görülmedi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu