Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGündemTecno Mobile

TECNO Pop 7, Play Console’da Kendisini Gösterdi

TECNO yeni bütçe dostu ve giriş seviyesi TECNO Pop 7 akıllı telefonu Google Play Console’da da kendini gösterdi.

TECNO Pop 7, TECNO’nun bir sonraki bütçe dostu giriş seviyesi akıllı telefonlarından birisi olacak. Geçtiğimiza ay ortaya çıkan Pop 7 Pro modeline kıyasla daha düşük özelliklere sahip olacak. Ancak Pro modeli de aynı temel modelde olduğu gibi giriş seviyesi telefon sınıfında yer alıyor. Temel modeli Google Play Console’da görünerek cihaz hakkında bazı bilgileri ortaya çıkardı. Play Console’da TECNO-BF6 model numarası ile birlikte gözüküyor.

Play Console’da teknik özelliklerinin yanında tasarımıda gözüküyor. Görüntüye baktığımız da giriş seviyesi modellerde görmeye alışkın olduğumuz kalın çarçeveler bu modelde gözükmüyor. Kavisli ekrana sahip olan telefonda alt ve üst bölümlerinde biraz kalınlık bulunuyor. Ayrıca üst bölümde de görmeye alışkın olduğumuz su damlası çentiği bulunuyor. Ayrıca listeden görünen kadarıyla 720×1612 piksel ekran çözünürlüğüne ve 320 DPI ekran yoğunluğuna sahip olacak. Telefonun sağ bölümünde ses düğmeleri ve güç düğmesi bulunuyor.

TECNO Pop 7 Play Console

Listeye baktığımızda TECNO Pop 7 modelinin Spreadtrum SC9863A işlemcisi ile güçlendirildiği gözüküyor. Telefon 1.60 GHz hızında çalışan Cortex-A55 sekiz çekirdekten oluşuyor. Ayrıca işlemci Imagination Tech PowerVR GE8322 GPU ile paketlenmiş. Android’in son sürümlerinden birisi olan Android 12 ile birlikte ve 2 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak. Android 12’yi Go sürümü ile kullanmasını bekleyebiliriz çünkü Ram temel sürümde oldukça kötü performans verebilir.

İlginizi Çekebilir: TECNO SPARK 10 Pro Tanıtıldı, Fiyat Bedavadan Biraz Pahalı

Listeye baktığımız zaman TECNO Pop 7 hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de TECNO tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu