Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 9 Pro 5G Kutusuyla Görüldü: 108 Megapikselli İlk Redmi

Önümüzdeki hafta 26 Kasım tarihinde gün yüzüne çıkacak olan Redmi Note 9 Pro 5G, Lu Weibing tarafından kutusuyla birlikte görüldü

Çinli teknoloji devi Xiaomi, pazarda en çok sevilen Redmi ailesine önümüzdeki hafta yeni üyeler ekleyecek. Şirketin birkaç aydır üzerine çalıştığı yeni Redmi Note 9 serisi, önümüzdeki hafta 26 Kasım tarihinde resmen gün yüzüne çıkacak. Şimdi lansman öncesinde Xiaomi Başkanı ve Redmi Kurucusu olan Lu Weibing, 108 megapiksel kameralı Redmi Note 9 Pro 5G‘nin kutusunu kanlı canlı ortaya çıkarıyor.

Yeni nesil Redmi Note 9 serisi, Note 8 serisine kıyasla ambalaj kutusunda bir hayli değişikliğe uğruyor. Çinli üretici telefonlarda olduğu gibi kutunun stilini de değişmeyi unutmuyor. Bugün akşam üstü bir toplantı gerçekleştiren Lu Weibing, Redmi Note 9 Pro 5G modelini Lehua Entertainment’ın  genel müdürüne taktim ederken görüntüleniyor. Aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz üzere Note 9 Pro’nun kutusunda, hem 5G yazısı hem de Redmi’nin maskotu olan KINO yer alıyor. Bununla birlikte ambalaj kutusu tıpkı, bu yıl piyasaya sürülen Mi 10 Youth Edition Younth ile benzerlik gösteriyor.

Xiaomi’nin önümüzdeki hafta gün yüzüne çıkaracağı Note 9 Pro 5G modeli, HM2 sensörlü 108 megapiksellik bir ana kamera ile gelecek. Buna ek olarak cihaz, Snapdragon 750G yonga setinden güç alacak. Qualcomm’un orta segment için geliştirdiği bu yonga seti; 192 megapiksellik fotoğraflar ve 4K çözünürlükte HDR video çekilmesine de olanak tanıyor.

Şimdilik cihazın ortaya çıkan son sızıntısı bu kadar. Ancak yeni gelişme olduğunda tekrardan sizlerle paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu