Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra mükemmel kamera tasarımı ile tekrar karşımızda

Son birkaç haftadır çeşitli sızıntıları ile gündeme düşen Galaxy S21 Ultra, şimdi de yüksek çözünürlüklü fotoğraflarıyla sızdırıldı.

Apple’ın iPhone 12 serisini, Huawei’nin de Mate 40 serisini duyurmasından sonra gözler artık yeni nesil amiral gemilerine doğru çevrildi. Akıllı telefon üreticilerinin çoğu, 2021’de piyasaya süreceği yeni amiral gemilerinin çalışmalarına çoktan başladı. İlk grup olarak piyasaya sürülmesi beklenen S21 serisinde de yeni sızıntılar ardı ardını kovalamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir takım render görüntüleriyle sızdırılan bu telefonlar, şimdi de en yüksek çözünürlüklü fotoğraflarıyla sızdırılıyor. Raporlara göre bugün ortaya çıkan görsellerde, Galaxy S21 Ultra modelinin tasarımını ortaya koyuyor.

Sızıntılarıyla tanınan kişiler tarafından ortaya çıkan Galaxy S21 Ultra görselleri, cihazın klasik InfinityO ekran ile geleceğini gösteriyor. Buna ek olarak ekran yine delikli olacak ve içerisinde de ön kamerayı barındıracak. Arka tasarım olarak ise Samsung, köklü bir değişikliğe gidecek gibi görünüyor. Aşağıda da göreceğiniz üzere Koreli üretici yeni amiral gemilerinde, L şeklinde dörtlü kamera kurulumuna yer verecek. Ayrıca arka kapak tasarımını da yenileyecek.

Galaxy-S21-Ultra

Yapılandırma açısından S21 Ultra; O3 k0du ve  SM-G998U model numarası ile karşımıza çıkacak. 6,8 inçlik dinamik AMOLED ekran ile donatılması beklenen bu telefonda, 2K çözünürlüğe ve minimum 120Hz yenileme hızına yer verilecek. İşlemci olarak Snapdragon 875’in ilk kullanıcısı olması beklenen S21 Ultra, farklı pazarlarda da  Exynos 2100 mobil platformu ile donatılacak. Tüm bunlara ek olarak telefonda; 108 megapiksel ana kamera, 5.000 mAh’lik pil ve 40 megapiksel de selfie kamerasına yer verilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu