Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S9 ön kamerası çok iddialı olacak

Samsung Galaxy S9 ön kamerası neler sunacak? Son gelişmeler yeni nesil Galaxy S telefonların ön kamera itibariyle çok iddialı olacağını gösteriyor. Güney Kore’den gelen son haberlere göre Samsung, Galaxy S9 modellerde iris ve yüz tanıma teknolojilerini daha hızlı hale getirmeye hedefliyor. Samsung bunun için 3D sensöre sahip bir ön kamera geliştiriyor. Hatta Samsung yüz tanıma sistemini güçlendirip daha güvenli hale getirecek 3D bileşenler için sipariş verdi bile. Tüm bu gelişmeler Galaxy S9’daki yeni sistemin Galaxy S8’e göre daha doğru, hızlı ve güvenilir olacağını gösteriyor.

Rapora göre Samsung ön kamerada 3D sensörler daha çok  animasyonlu emojiler ve sanal gerçeklik deneyiminde kullanılacak. Yüz tanımaya göre daha güvenli olan iris tarayıcısı içinse 2B kullanımı sürecek ve bu teknoloji yazılımla güçlendirilecek.

iPhone X’daki TrueDepth kameranın son dönemin en çok konuşulan biyometrik güvenlik sistemi olduğu iddia ediliyor. Samsung’un bu noktada rakibine nasıl bir yanıt vereceğini ise merakla bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu