Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K30 Speed ​​Edition satışa sunuldu! Bu fiyata böyle bir şey???

Redmi K serisindeki ürün yelpazasesini daha da geliştirmek isteyen Xiaomi bugün Redmi K30 Speed ​​Edition ile karşımıza çıktı. Fiyatlar ve özellikler müthiş

Akıllı telefon pazarında son dönemde Xiaomi ve OPPO çılgınlarcasına orta segmente telefon üretmeye başladılar. Her iki üretici de farklı alternatifler ile kullanıcıların karşısına çıkıyorlar. Bir süre önce Redmi K ailesini daha da büyüteceğini dile getirmiş ve K30i tanıtımı da yapmıştı. Bugün ise bir anda Redmi K30 Speed ​​Edition karşımıza çıktı.

Telefonun en önemli donanım özelliği ise Snapdragon 768G yonga seti oldu. 120HZ tarama hızı ise bu modelin ismine yakışır bir donanım özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Bugün jd.com üzerinden ön satışa açılan telefonun fiyatı da belli odlu. Xiaomi telefon için 325 dolar fiyat istiyor ve bu fiyata 5G destekli böyle bir telefon peynir ekmek gibi satacak. 11 Mayıs’ta telefonlar gönderilmeye başlanıyor.

Ortaya çıkan özelliklere göre K30 Speed ​​Edition, 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekran, 64 MP ana kamera, 5G desteği ve Qualcomm Snapdragon 768G tek çipli bir sistem ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte 128GB Hafıza ve 6GB RAM gücü de telefona eşlik edecek.

Telefonun özelliklerine baktığımızda amiral gemisi bir telefon standartlarında özellikler olduğunu ama fiyatının da sadece 325 dolar olduğunu görüyoruz. Büyük üreticilerin artık 1000 dolarlara telefon satamayacak olmalarını kabullenmeleri ve bunun gibi ürünlere yönelmeleri gerekiyor.

Sizce de öyle değil mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu