Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Red Magic 7 Ateş Etmeye Geliyor

Oyuncular için geliştirdiği telefonlar ile ön plana çıkan Nubia yakında karşımıza Nubia Red Magic 7 ile çıkacak. İşte telefonun son tasarımı.

Oyuncu telefonları 2022’de de yükselişine devam edecek gibi görünüyor. Bu alanda ürettiği telefonlar ile dikkatleri üzerine çeken Nubia, yakında karşımıza Nubia Red Magic 7 ile çıkacak. Bu telefonun canlı fotoğrafları ve özellikleri bugün TENAA’da ortaya çıktı. Herkesin tahmin edebileceği gibi bu model amiral gemisi segmentinde yer alacak.

TENAA’daki bilgilere göre telefonda Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti yer alacak. 18 GB RAM desteği ile gelecek olan bu canavar özel soğutma sistemi sayeside uzun süreli rekabetçi oyunlarda ısınmadan bir deneyim vadedecek. Ekran konusunda ise bu telefonun fark yaratması bekleniyor. Telefonda 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 144 Hz tazelemeli OLED ekran yer alacak.

Arka bölüme geçtiğimizde ise bizi 64 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumu karşılayacak. Kutusundan 120W ve üzeri hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak olan telefonun çeşit çeşit sürümü bulunacak. Bunlar RAM tarafında ayrışacak.

Telefonun 8 GB, 12 GB, 16 GB ve 18 GB RAM opsiyonları ile gelmesi bekleniyor. Depolama tarafında ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB’lık alanlar yer alacak. Android 12 tabanlı RedMagic UI ile gelecek olan telefonun 215 gram olacağı söyleniyor.

Nubia Red Magic 7

Sadece Çin pazarında satışa sunulacak olan bu canavarın, tepe modelinin 1000 doların üzerinde satılması bekleniyor. Oyun için çeşitli optimizasyonlar ile de gelecek olan bu canavar, tam bir oyuncu telefonu olacak diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu