Akıllı SaatAppleGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple Watch 4 için pil katili bir yenilik geliyor! İyi misin Apple?

Trilyon dolarlık ilk şirket unvanına nihayet kavuşan Apple için oldukça ilginç bir yıl daha geride kaldı. Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yıl da son çeyrekte ikincilik koltuğunu Huawei’ye kaptıran üretici yeni nesil ürünlerini ve özellikle yeni nesil iPhone’ları 12 Eylül tarihinde bizlerle tanıştıracak. Biz de bu noktada sizlerle tüm detayları paylaşacağız. Yapılacak lansmanda tanıtılacak ürünlerden birisi de Apple Watch 4. Giyilebilir ürünler pazarında dünya lideri olan Apple’ın yeni nesil akıllı saatinde önemli bir donanım değişikliği yapacağı ortaya çıktı.

Apple Watch 4 çözünürlüğü artıyor!

Ortaya çıkan bilgilere göre Apple yeni nesil akıllı saatinde ilk defa çözünürlüğü arttırıyor. 312×390 piksel olan çözünürlüğü 384×480 piksele çıkartmaya hazırlanan Apple’ın bu hamlesi sonrasında doğal olarak 303 ppi olan yoğunluk 346 ppi değere yükselecek. Bu çözünürlüğün artması ile oluşacak durum ise şöyle olacak.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Apple Watch 4 çözünürlük arttı yeni özellikler kapıda

Çözünürlüğün artması ile birlikte ekran daha fazla özellik kazandırıldığını ise yukarıdaki görselde görüyoruz. Aynı anda 9 farklı bildirimi görebildiğimiz ekranın çok daha kaliteli olacağını söyleyebiliriz ama ekran çözünürlüğünün armasının da pile olumsuz bir etkisi olacağı aşikar. Apple’ın bunu nasıl aşacağını ise merak ediyoruz. Bakalım pil gücü de ekran çözünürlüğüne doğru orantılı olarak artacak mı?

iPhone XS ve iPhone XS Max fiyatları sızdı! Apple bizleri şaşırtabilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu