Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 13 ve 13 Pro, Ekran Özellikleriyle Fark Yaratacak

Xiaomi 13 ve 13 Pro modellerine dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonların ekranlarına dair çok özel bilgiler paylaşıdı.

Mobil endüstrisindeki en son gelişmeler hakkında düzenli olarak özel bilgiler paylaşan ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe, Xiaomi‘nin yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Kaynağın aktardıklarına göre Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro, Android ekosistemindeki en iyi akranlara sahip olacak.

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro, şu anda Samsung tarafından yapılan Android pazarındaki en iyi ekranlara sahip olacak. Telefonların ekran parlaklığı Galaxy S22 Ultra’dan daha yüksektir.

Ice Universe

Ünlü sızıntı kaynağının bu paylaşımının ardından takipçileri Xiaomi 13 serisindeki ekranların Vivo X90 Pro +‘taki ile aynı olup olmadığı soruldu. Ice Universe söz konusu parlaklık olduğunda Xiaomi 13 serisinin daha üstün olacağını bildirdi.

Vivo X90 Pro+, LTPO 4.0 teknolojisi kullanılarak üretilen Samsung E6 ekrana sahip ilk telefon olmuştu. Ekran 2K çözünürlüğe, 1800 cd/m2 tepe parlaklığa ve 1440Hz PWM frekansına sahip.

Kaynak ayrıca ilk kez Xiaomi 13 serisinde yer alacak MIUI 14 hakkında da önemli bir açıklamada bulundu. Buna göre Xiaomi 13 serisi kutudan MIUI 14 sürümü ile çıkacak ve yeni arayüz sürümü inanılmaz derece pürüzsüz çalışıyor.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak ve yep yeni bir tasarım anlayışını sunacak olan Xiaomi 13 serisinin1 Aralık’ta Çin’de tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu