Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Watch GT 2 Pro tantıldı! Tek kelimeyle mükemmel bir akıllı saat

Huawei bugün kablosuz kulaklık ve orta sınıf akıllı saat tanıtımının ardından Huawei Watch GT 2 Pro’nun tanıtımını yaptı. İşte özellikleri!

Güne oldukça hızlı başlayan Huawei yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı; bunlardan bir tanesi de Huawei Watch GT 2 Pro akıllı saat oldu. Tasarımı ve özellikleri ile oldukça dikkat çeken akıllı saat kısa süre içinde satışa sunulacak.

Huawei Watch GT 2 Pro özellikleri

Akıllı saat titanyum alaşımlı bir kasaya ve seramik bir tabana sahip. Yerleşik GPS alıcısı sayesinde, iz kaydetmeyi destekler; bu nedenler elinizde böyle bir cihaz varken ormanda kaybolmanız olası değildir. Ayrıca saatin bir kalp atış hızı izleme sistemi ve nabız ölçme özelliği bulunuyor. Saati kullanarak aramaları cevaplayabilir, eşleştirilmiş bir akıllı telefonu arayabilir, bu akıllı telefonda çalışan medya oynatıcıyı kontrol edebilirsiniz. Cihazda AMOLED 1.39 inç ekran yer alıyor ve 454 x 454 piksel çözünürlüğü destekliyor. 455 mAh pil kapasitesine sahip akıllı saat kablosuz şarj desteği ile geliyor; GPS açık konumda 30 saat, müzik çalarken 24 saat kesintisiz kullanım sunuyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre 14 gün pil ömrü vaat ediliyor. Cihazın boyutları 46.7 x 46.7 x 11.4 mm ölçülerindedir. Suya dayanıklı olarak dizayn edilen saat ile 5ATM (50 metre) derinliğe dalabilirsiniz.

Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre akıllı saatin Avrupa satış fiyatı spor modeli için 329 euro, klasik modeli için ise 349 euro olarak belirtildi. Kısa süre içinde saatin Türkiye satış tarihi ve satış fiyatı hakkında firmadan açıklama yapılacağını tahmin ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu