Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobirollerTeknoloji

MediaMarkt depoları boşaltıyor! yüzde elliye varan indirimler başladı

Şubat ayının son MediaMarkt indirim günleri başladı. %50’ye varan indirimler ile MediaMarkt depoları boşaltıyor. Peki hangi ürünler öne çıkıyor?

MediaMarkt indirim günleri sürüyor ve biz de ekip olarak bu indirimleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Zira mağaza içinde yaptığımız röportajlarda bu indirimleri bekleyen birçok kişi ile karşılaştık ve MediaMarkt müşterilerinin bu indirimler ile ciddi anlamda ilgilendiğini gördük. Bundan dolayı da bu indirimleri siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Bugünkü indirim sayesinde MediaMarkt %50’ye varan indirimlerle stokları eritiyor ve depoları da boşaltacak gibi görünüyor. 21 Şubat ve 24 Şubat tarihleri arasında yapılacak bu indirim günlerini sakın kaçırmayın. Zira birçok ürün gamında bu indirimler geçerli. Cep telefonundan beyaz eşyaya kadar hemen hemen her alanda bu indirimleri görebiliyorsunuz. Mağazaya gitmek zor geliyorsa MediaMarkt kampanya sayfasına tıklayarak bu indirimleri kendiniz de sıcacık evinizden / işinizden inceleyebilirsiniz.

Apple iPhone XS 64GB

Bu kampanya dahilinde iPhone XS oldukça iyi bir indirim aldı ve bu sıralar iPhone almayı düşünen kişileri de sevindirdi. iPhone XS 64GB versiyonu Gold ve Silver renk seçeneği ile 6.597 TL‘den satışta. Doların bu kadar arttığı bir noktada bu indirim kaçmaz. İndirim günleri bittikten sonra Apple’ın ürünlerinde dolar artışından dolayı da bir fiyat güncellenmesi bekleniyor. Bunu da hatırlatalım…

Samsung 55RU7440 Uydu Alıcılı LED TV

Avrupa Şampiyonası yaklaşıyor ve bu bağlamda da birçok aile yeni bir televizyon alacak diye düşünüyoruz. Siz de bu aralar iyi bir televizyon almayı düşünüyorsanız Samsung 55RU7440 modeli evinize oldukça yakışacak ürünlerden bir tanesi. 55 inç yani 140 ekran büyüklüğü ile ve özellikle LED TV olması sayesinde uzun süre canlı renkler sunup hiçbir şekilde parlaklıktan ödün vermeden bu televizyonu kullanabilirsiniz. LED TV’lerin LCD televizyonlara göre en büyük avantajlarından birisi de parlaklığı sürekli olarak korumasıdır.

Canon 800D 18-55 IS STM Fotoğraf Makinesi

Youtube ve Fotoğrafçılık ile mi ilgileniyorsunuz? O zaman giriş seviyesi Canon 800D modelini size öneriyoruz. Canon 800D’nin en önemli özelliklerinden birisi de 5 yönlü OIS desteği olması. Bu sayede geniş açıda yaptığınız iyi bir çekime croplama yaparak gimball kullanarak video çekmiş gibi bir görüntüyü izleyiciler ile paylaşabilirsiniz. 18-55 lensi ile de birlikte 4.497 TL’lik fiyat oldukça iyi.

WeternDigital WDBU6Y0020BBK 2TB HDD

Bu üründeki indirim bizi çok memnun etti ve yapılan indirim sonrasında 2TB’lık taşınabilir HDD 387TL fiyat ile karşımıza çıkıyor. Bu üründen bir tane biz de sipariş verdik ve ciddi anlamda ofiste ihtiyacımızı karşılayacak. Bu ve bunun gibi PC indirimlerini MediaMarkt Depoları Boşaltıyoruz kampanya sayfasından takip edebilirsiniz.

Xiaomi Mi Mix 3

İndirimlere göz atarken bir türlü incelemesini yapamadığımız tasarım harikası telefonlardan birisi Xiaomi Mi Mix 3 modelini gördük. Fiyatın ilk kez 5 bin TL altına indiğini görmek de bizi sevindirdi. Bu kampanya dahilinde Xiaomi Mi Mix 3 4.997 TL seviyesine gelerek Xiaomi ekosisteminde oldukça rekabetçi bir noktaya geliyor.

Bu sıralar teknolojik, ev ve mutfak ürünü, televizyon hatta kişisel bakım ürünü bile alacaksanız MediaMarkt %50’ye varan indirimlerle stokları eritiyor, depoları boşaltıyor kampanyasını mutlaka değerlendirin deriz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu