Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S10, daha popüler bir Samsung telefon için erken tanıtılabilir

Samsung’un yıllardır dillendirilen katlanabilir akıllı telefonu için artık geri sayıma geçildi diyebiliriz. Merakla beklenen telefonun isminin Galaxy X olacağı Samsung CEO’su tarafından onaylanırken, şirkete yakın kaynaklar katlanabilir telefonu artık daha yüksek sesle dile getiriyor. Güney Koreli The Bell sitesi katlanabilir telefona ilişkin bir rapora yayımladı. Raporda çarpıcı bir bilgi de yer alıyor. İddiaya göre Galaxy S10, Galaxy X nedeniyle daha erken bir tarihte tanıtılacak.

Galaxy S10, Galaxy X nedeniyle erken tanıtılabilir

Samsung bu yıl şubat sonunda düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde Galaxy S9 modellerin duyurusunu gerçekleştirdi. Rapora göre gelecek yıl aynı dönemde Galaxy X’in tanıtılması planlanıyor. Samsung bu nedenle Galaxy S10’u daha erken (muhtemelen ocak ayında CES 2019) duyuracak.

Galaxy S10, Galaxy X nedeniyle erken tanıtılabilir
Galaxy S10, Galaxy X nedeniyle erken tanıtılabilir

Rapora göre Samsung, iş ortaklarına kasım ayında katlanabilir telefon için bileşenleri tedarik etmeye başlamaları için talimat verdi. Ayrıca katlanabilir telefonun kod adı, artık ‘Valley’ değil,  “Winner”. Bu gelişme telefonun geliştirme sürecinin artık bittiğini gösteriyor. Bir bilgi daha; S10 üretimine ekim, Galaxy X üretimine ise kasım ayında başlanacak.

Galaxy X modelinin gelecek yıl şubat ayında tanıtılacak olması onuncu yılını kutlamaya hazırlanan Galaxy S serisini gölgede bırakabilir. Samsung’un bu noktada nasıl bir strateji izleyeceği açıkçası merak konusu.

 

Xiaomi Mi 7 tasarımına yakından göz atalım [Konsept Video]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu