Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Pocket 2 Nihayet Ortaya Çıktı

Galaxy Z Flip 5'e rakip olmaya gelen Huawei Pocket 2 ortaya çıktı. Huawei'in kapaklı katlanabilir telefonu bakalım neler sunuyor.

Huawei, merak uyandıran Pocket 2 kapaklı katlanabilir akıllı telefon serisini genişletmeye hazırlanıyor. Son render sızıntıları, mevcut telefonun tasarımı ve renk seçenekleri hakkında bilgi veriyor. Weibo aracılığıyla paylaşılan görüntüler cihazın üç farklı renkte çıkış yapacağını ortaya koyuyor: Koyu Mor, Rokoko Beyazı ve Siyah. Her renk seçeneği benzersiz bir çekicilik sunuyor.

Pocket 2 ya da S2 ismiyle çıkış yapacak olan telefonda tasarım, arkadaki tanıdık ikili dairesel modülleri koruyor; biri LED flaşlı üç lensli kamera kurulumunu barındırıyor, diğeri ise harici ekran görevi görüyor. Bu tasarım öğesi, selefi Pocket S ile benzer bir yapıda.

Huawei Pocket 2 Çok Yakında Tanıtılacak

Sızıntılar Huawei’in katlanabilir telefonu 26 Şubat tarihinde duyuracağını gösteriyor. Peki ya işlemci birimi? Telefonun işlemci biriminde Kirin 9000 5G yonga setinin yer alması bekleniyor. Ana kamera, Pocket S’e göre yükseltilecek ve daha büyük bir kapak ekran göze çarpıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu