Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

POCO M3 Pro Fiyatıyla Dengeleri Değiştirecek!

POCO M3 Pro gün içerisinde gerçekleşecek bir etkinlikte resmiyet kazanacak. POCO’nun yakışıklı telefonunun fiyatı belli oldu. Fiyat rekabetçi.

Uygun fiyatlı akıllı telefon denince akla ilk gelen markalardan biri olan POCO bugün gerçekleştireceği etkinlikte yeni bir orta seviye telefon görücüye çıkaracak. POCO M3 Pro 5G olarak isimlendirilecek akıllı telefonun tasarım ve teknik özelliklerinin kesinleşmesinin ardından son olarak fiyat bilgisi de geldi. Telefonun ayrıca bir de kutu açılış videosu da yayınlanmış durumda. Şimdi telefonun özelliklerine ve rekabetçi olan fiyatına göz atalım.

POCO M3 Pro 5G Özellikleri ve Fiyatı

POCO’nun genç kullanıcıları hedefleyen yeni telefonunda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip IPS LCD ekran yer alıyor. OLED ekran olmadığı için parmak izi tarayıcısı yana monte edilen telefon, MediaTek’in aynı zamanda yerleşik 5G modeme sahip olan sekiz çekirdekli Dimensity 700 işlemcisinden güç alıyor.

4GB RAM + 64GB ve 6GB RAM + 128GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle çıkış yapacak telefonda üçlü arka kameranın yer aldığı kamera şeridi epey dikkat çekiyor. M3 Pro 5G’nin içerisinde 18 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde pil bulunuyor.

İlginç bir şekilde MIUI 12.0.5 sürümüyle çıkış yapacak telefonda bir de standart kulaklık girişi dikkat çekiyor. M3 Pro 5G’nin arkasında 48 megapiksel üçlü kamera paketi yer alıyor. Öndeki selfie çekimi ve görüntülü aramalar içinse 8 megapiksellik bir kamera devreye giriyor. Gelelim telefonun fiyatına;

  • 4GB RAM + 128GB depolama 179 €
  • 6GB RAM + 128GB depolama 199 €

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu