GenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHuaweiTablet

MatePad 11 (2023) İçin Resmi Duyuru Tarihi Açıklandı

Huawei’nin MatePad 11 serisinin bu yıl piyasaya sürülecek 2023 modeli önümüzdeki günlerde Çin’de tanıtılacak.

Ambargolar devi Huawei, tarihler 23 Mart’ı gösterdiğinde Çin’de yeni amiral gemisi ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenliyor. Şüphesiz etkinliğin başrolleri merakla beklenen premium Huawei P60 serisi ve Mate X3 katlanabilir telefonu olacak. Ayrıca Huawei’nin yayınlamış olduğu bir video ile bu telefonların yanında MatePad modelinin yenilenmesinin de aynı gün gerçekleştireceğini duyurdu. MatePad 11 modelinin 2023 sürümü bazı ilginç geliştirmeler ile geleceği resmi olarak yayınlandı.

Huawei tarafından yayınlanan videoya baktığımız da MatePad 11 (2023) kağıt benzeri bir okuma ve yazma deneyimi ile birlikte gelecek. Buna ek olarak parlama önleyici göz korumasına sahip pürüzsüz bir ekrana da sahip olacak. Tablette bulunan panel sayesinde çevreden gelen rahatsız edici ışığın yüzde 97’ye kadarını ortadan kaldırabildiği etkileyici bir ekrana sahip olacak.

MatePad 11 2023

Son zamanlarda piyasaya sürülen çoğu telefonda ve tabletlerde gördüğümüz TÜV sertifikasını TÜV Rheinland’dan “Yansımasız” olarak MatePad 11 (2023) modelinde de bulunuyor. Sertifikanın detayına bakmak gerekirse kullanıcıların iç ortam ışığının olumsuz etkilerinden koruyabileceği ve daha iyi bir deneyim sunacağı anlamına geliyor. TÜV Rheinland tarafından paylaşılan görsele baktığımız da tabletin tasarımını rahatlıkla görebiliyoruz. Tabletin arka bölümünde tek bir kamera ve bir led flaşın bulunduğu görülüyor. Ön tarafında baktığımız da ise herhangi bir çentik bulunmuyor muhtemelen çerçeve içine yerleştirilmiş bir selfie kamerası ile geliyor.


İlginizi Çekebilir: Huawei Freebuds Pro 2+ Kulaklığının Tasarımı Sızdırıldı!

Yeni tablette TÜV sertifikasının dışında SGS düşük görsel sertifikasını da alan dünyanın ilk tableti olmayı başardı. Bu sertifika ürünlerin kullanıcılara neden olduğu görsel yorgunluk düzeyini değerlendirmek için yakın zamanda SGS ve Çin Ulusal Standardizasyon Enstitüsü tarafından geliştirildi. Şimdilik yeni tabletin teknil özellikleri bilinmiyor. Lansmanına sayılı günler kaldı ancak Huawei tableti gündemde tutmak için lansmana kadar tablet hakkında daha fazla bilgiyi paylaşmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu