AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

Apple, iPhone Satın Alırken Görüntülü Destek Hizmeti Başlattı

Apple, çevrimiçi mağazasından iPhone satın almak isteyenekler için görüntülü görüşme desteğini başlattı. Hizmet şu an sadece iPhone’la sınırlı.

Apple, çevrimiçi mağazasından bir iPhone satın alırken danışmanlar eşliğinde görüntülü görüşme desteği eklediğini açıkladı. ABD’li müşterilerin artık çevrimiçi bir mağazadan iPhone satın alırken bir şirket teknisyeniyle canlı video aracılığıyla sohbet edebilecekler. Şirketin açıklamasına göre yeni hizmetle birlikte müşterilerin en yeni iPhone modelleri ve özellikleri, iOS’a geçiş, takas teklifleri, operatör anlaşmaları ve akıllı telefon satın alma seçenekleri hakkında bilgi edinebilecekler.

Bir Uzmanla Video Üzerinden Alışveriş, her gün 07:00 – 19:00 saatleri arasında Apple web sitesinde iPhone sayfasında mevcut olacak. Hizmet şu an için sadece Amerika’da ve iPhone modelleriyle sınırlı.

 Apple, tek yönlü oturum sırasında bir perakende çalışanının ekranda olacağını, ekranını paylaşacağını ancak müşteriyi göremeyeceğini söylüyor. Apple, video oturumunun fazlasıyla güvenli olacağını vaat ediyor.

Apple‘ın çevrimiçi mağazasının başkanı Karen Rasmussen, “Video Üzerinden Uzmanla Mağaza programı aracılığıyla, ekip üyelerimiz müşterilerle bağlantı kurmaktan ve kullanıcıların hangi iPhone’un kendileri için en iyi olduğunu bilmeleri için olağanüstü hizmet sunmaktan heyecan duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Apple görüntülü destek hizmetini çok yakında kademeli olarak daha fazla ülkede kullanıma sunacaktır. Hatta bu destek iPhone’un yanında daha fazla ürün için de sağlanacaktır.

Son olarak, Apple’ın Amerika’daki web sayfası müşterileriyle bir uzmanla telefon, çevrimiçi sohbet veya Amerikan İşaret Dili oturumu aracılığıyla iletişim kurmakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu