Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme Note 50 Sızdırıldı, Çok Ucuz Olacak

realme'nin Note serisi ilk telefonu realme Note 50, Geekbench testinde ortaya çıktı. İşte telefona dair ilk bilgiler...

realme, bir üre sertifika belgelerinde ortaya çıkan RMX3834 model numaralı realme Note 50 akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihaz artık Geekbench veritabanında göründü ve tek çekirdekli testte 418, çok çekirdekli testte ise 1524 puan almayı başarıyor.

realme Note 50 Başlıca Özellikleri

Geekbench listesi realme Note 50’nin kutudan çıktığı anda Android 13 ile çalışacağını ve 6 GB’a kadar RAM sunacağını ortaya koyuyor. İşlemci biriminde 1,82 GHz tepe saat hızına sahip Unisoc T612 sekiz çekirdekli CPU bulunuyor. Pil kapasitesi açısından TUV Rheinland sertifikası, yalnızca 10W şarj desteğine rağmen 4890mAh pili gösteriyor.

Daha önceki bir başka sızıntıda Note 50’nin özelliklerine ilişkin bazı bilgiler paylaşıldı. Kaynaklara göre cihazda su damlası çentikli 6,67 inç HD+ LCD ekran yer alacak. Kamera özellikleri arasında 13 MP ana kameraya VGA yardımcı kamera ve 5 megapiksel ön kamera eşlik edecek.

Fiyatlandırma detayları henüz resmi olarak açıklanmazken, beklentiler telefonun 95 dolar seviyesinde fiyatlandırılacağı yönünde.

Sızdırılan teknik özelliklere bakılırsa realme’nin ilk Note serisi telefonu Redmi Note serisinin rakibi olmayacak. realme, Note serisi modeller ilk etapta giriş seviyesinde konumlandırılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu