Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S21 FE Resmi Görüntüsüyle Karşınızda!

Samsung Galaxy S21 FE resmi görüntüsüyle karşımıza çıktı. Bu gelişme akıllı telefonun tanıtılacağı ihtimalini güçlendiriyor.

Birçok kişi Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonun tanıtımını dört gözle bekliyoruz. Üst segment telefonların katili olarak adlandırılan telefon hakkında son dönemde bazı olumsuz gelişmeler yaşanıyor. Hatta üretim hattının durdurulduğuna dair bazı haberler bile yayınlandı.

Galaxy S21 FE şimdi resmi görüntüsüyle karşımıza çıktı. Android Headlines  sitesinin gün yüzüne çıkardığı fotoğrafta telefonu dört farklı renkte görüyoruz.

Telefonun tasarımı daha önce sızdırılan bazı görüntüleri onaylıyor. Önde ekran üzerinde merkeze konumlandırılan ön kamera ve arkadaki Galaxy S21 serisi benzer kamera yapısı tasarımda öne çıkan detaylar.

Samsung Galaxy S21 FE Başlıca Özellikleri

Resmi görüntüsünün ortaya çıkmasıyla birlikte Galaxy S21 FE 5G’nin tanıtım tarihinin iddia edildiği gibi çok da uzak olmadığını söyleyebiliriz. Ağırlıklı olarak Exynos işlemişiyle piyasaya sürülecek telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde 120Hz tarama hızında Super AMOLED ekran kullanılacak. Bu ekran aynı zamanda HDR10 + desteği de içerecek.

Telefona Galaxy S21 serisinde kullanılan Exynos 2100 yonga seti güç verecek. Amerika başta olmak üzere birkaç pazarda Snapdragon 888 işlemcili bir versiyon satışa sunulacak.

6GB RAM + 128GB  ve 8GB RAM + 256GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle satışa sunulacak telefon üçlü arka kamera paketi olacak. Ana, Ultra geniş ve telefoto kameraların tümünün ise 12 megapiksel çözünürlüğünde olacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan hem ana hem de telefoto kamera OIS desteği mevcut olacak.

32 megapiksel ön kamera, stereo hoparlör, IP68 sertifikası, ekran altı parmak izi tarayıcısı, Android 11 ve 25 watt hızlı şarj desteği telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu