Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu CEO’su Meizu Note 9 bilgilerini ağzından kaçırdı!!!


Çinli üretici Meizu şu anda Android ekosisteminin en merak edilen markalarından biri haline geldi. Özellikle Meizu 16th ile ülkemiz pazarında oldukça farklı bir konuma yükselen üretici Ekim ayında pazara sunduğu Note 8 modelini global pazara taşıyacak olan Meizu Note 9 ile ilgili son detayları Meizu CEO‘su Jack Wong sızdırdı. Bir süre önce telefonu kamera ve işlemcisi ile ilgili detayları sizlerle paylaştık ve bugün de telefonun genel görüntüsü ile pil tarafındaki bilgiler elimize ulaştı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Meizu Note 9
Meizu Note 9

Meizu Note 9 pil gücü ile çok güçlü!

Android ekosisteminde 4000 mAh pil güçleri artık standart bir hale gelmeli diye düşünürken Meizu CEO’su Jack Wong telefonun 4000 mAh pil gücüne sahip olacağını doğruladı. Bunun yanında yukarıdaki sızdırılan görsellerin de doğru olduğu yine CEO tarafından dile getirildi.

Sony IMX586 sensörü ile 48 megapiksel kamerası ve yeni nesil 11 nanometre üretim sürecine sahip Snapdragon 6150 yonga seti ile karşımıza çıkacak olan telefon kısa bir süre içinde tanıtılacak ve ülkemizin de bulunduğu global pazarda satışa sunulacak.

Önümüzdeki günlerde Meizu 16 ve Meizu 16th incelemesi ile sizlerle olacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu