Akıllı TelefonGenelMobiroller

Google Pixel 7 Sızıntıları Başladı: İşte İlk Bilgiler Bizlerle!


Serinin çok fazla merak edilip heyecanla beklenen yedinci üyesi Google Pixel 7 telefonu hakkında ilk sızıntılar ortaya çıktı. İşte detaylar.

Gelecek yılın Google Pixel akıllı telefonu Google Kamera uygulamasında ilk işaretlerini vermeye başladı. Google Pixel 7, başka bir şirket içi yongada sistem ve Pixel 6 serisiyle aynı kamera özelliklerini kullanacak. Şu anlık Google, 2022 sınıfı Pixel Akıllı telefonlarına yalnızca bir cihaz ekledi ve bu da, tek bir Pixel 7’nin gelecek yıl piyasaya sürüleceği yönündeki spekülasyonlara yol açtı.

Google Pixel 7 Google Kamera Uygulamasında Ortaya Çıkıyor

Gogle Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’yu henüz piyasaya sürmedi ama Mishaal Rahman adındaki bir araştırmacı gelecekteki Pixel akıllı telefonu hakkında ayrıntılar buldu. Uygulama, “DeviceProperties” sınıfında yeni cihaza dair akıllı telefon kodu içeriyor.

Rahman, kod adlarındaki farklılık nedeniyle cihazı Pixel Fold yerine Pixel 7 olarak adlandırıyor. İkincisi Android 12 Beta 1’de “Pasaport” olarak görünürken, 2022 yılına ait olacak Pixel “Pipit” olarak listelendi. Kod isimlerinde Passport modeli hiç gözükmüyor.

Görünüşe göre Pixel 7, başka bir şirket içi yongada sistem kullanıyor ve Pixel 6 serisinin kamera özelliklerini destekliyor. Google Kamera uygulaması Pixel 7’de ultra geniş açılı bir sensör de dahil olmak üzere en az iki arka kameraya sahip olduğunu bildiriyor.

Bununla birlikte, bu durum, Google’ın zaten gelecek yılki Pixel üzerinde çalıştığının ve ileriye dönük şirket içi yongalarına bağlı kalmayı planladığının erken bir işaretidir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu