Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Pro Muhteşem Ötesi Tasarımıyla Karşımızda (Resim)

Merakla beklenen Huawei P50 Pro, yeni render görüntüleri ile tekrar gün yüzüne çıkıyor. Ekran gövde oranı harika duruyor…

Akıllı telefon pazarında rekabet giderek sertliğini arttırmaya başladı. Snapdragon 888’li telefonlar yavaş yavaş varlığını hissettirirken, diğer yandan da Kirin 9000’li P50 serisinin ayak sesleri gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda birkaç kez haberlerimize konu olan P50 serisi, şimdi de yeni sızıntılarıyla gün yüzüne çıkıyor. Ancak bu sefer ki haberimiz Huawei P50 Pro modelini konu alıyor.

Huawei P50 Pro yeni görüntüleriyle karşımızda

Huawei’nin yeni amiral gemileri, birkaç ay içinde resmiyet kazanacaktır. Herkes lansman tarihini beklerken, bizlerde bu telefonlar hakkında çıkan sızıntıları sizlerle en iyi şekilde paylaşıyoruz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda P50 Pro modeline ait olan yeni bir görsel çıkmıştı. O görselde, Huawei’nin nasıl bir telefon hazırladığını da görmüş olduk. Şimdi ise güvenilir kişiler, P50 Pro modeline ait daha anlaşılır yeni render görüntülerini ortaya çıkarıyor. Dilerseniz gelin o görsellere bir göz atalım;

Hoindl adlı bir kişi tarafından sızdırılan bu görüntüler, Huawei P50 Pro’yu en açıklığıyla ortaya koyuyor. Önceki haberlerde bulunan bilgilerle tutarlı olarak P50 Pro, merkeze yerleştirilmiş delikli bir ekran tasarımıyla gelecek. Şirket yeni amiral gemisiyle, sola yerleştirilen kaba görüntüyü de ortadan kaldırmış olacak. Bizce de bu tasarım daha kibar olmuş. Zira ekran-gövde oranı da epeyce iyileştirilmiş.

Yukarıdaki resimlere biraz yakından bakarsanız, P50 Pro’nun eğilimli şelale bir ekran ile geleceğini rahatlıkla görebilirsiniz. Ancak cihaz, fiziksel ses ve güç tuşlarını korumaya da devam edecek. Öte yandan kamera tasarımına dikkat edecek olursak P50 Pro’nun modülü, tıpkı P40 Pro gibi sola hizalı olarak gelecek. İçinde kare periskop lens olmak üzere, bu telefonda da diktörtgen tasarımlı bir kamera kurulumuna yer verilecek.

Önceki bilgilerden yola çıkacak olursak Huawei P50 Pro; 160mm yüksekliğinde ve 73mm genişliğinde 6.6 inç ekrana sahip olacak. Gücünü Kirin 9000 yonga serisinden alacak olan bu telefon, ek olarak HongmengOS işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu