Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Ülkemizde satılan Realme C2’nin abisi Realme C3 göründü

Ülkemizde oldukça beğenilen ve iyi de bir satış grafiği çizen Realme C2’nin devam telefonu Realme C3 tanıtım tarihi kesinleşti. İşte detaylar…

Realme Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı. Özellikle Realme 5 Pro ile tam olarak Redmi Note 8 Pro kullanıcılarını hedef alan marka Hindistan pazarında büyük bir popülarite sahibi oldu. 2019 Yılı içinde tam %808 büyüme gerçekleştiren üreticinin alt segment modellerine olan güncelleme desteği ise takdir edilecek bir durum. OPPO‘nun alt markası olmasına rağmen OPPO‘dan önce Android 10 güncelleme listesini bizlere sunan üreticinin yeni nesil orta alt segment telefonu Realme C3 tanıtım tarihi bugün resmen duyuruldu.

Realme tarafından yapılan açıklamaya göre eni nesil C3 serisi 6 Şubat tarihinde kullanıcılar ile buluşacak.

Ortaya çıkan görsele baktığımızda su damlası çentikli bir telefon görüyoruz. Bununla birlikte akada da iki adet kamera bulunuyor. Bazı Hintli kaynaklar telefonun Full HD ekrana sahip olacağını söylese de bu segment için bunun pekte mümkün olmayacağını öngörüyoruz; zaten açıkçasını söylemek gerekirse buna gerekte yok. Zira daha fazla çözünürlük GPU’ya ekstradan yük bindirerek oyun tarafında FPS düşmelerine sebebiyet verecektir.

Kısa süre içinde telefon ile ilgili geniş bilgilere ulaşacağız. Lansman tarihi yaklaştıkça detaylar ortaya çıkacak ve biz de sizlerle bu bilgileri paylaşacağız. Bakalım Realme C2‘den sonra Realme Türkiye C3 serisini de bizlere sunacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu