Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 9 Android Oreo güncellemesi tekrar başladı

Huawei Mate 9 Android Oreo güncellemesi yeniden başladı. Huawei’in aralık ayında ilk olarak Çin’de yayımladığı güncelleme bu defa Amerika’da dağıtıma sunuldu. Güncelleme her ne kadar erken yayımlanmış olsa da, yaygın şekilde kullanıma sunulması uzun süreceğe benziyor. Amerikalı operatörler telefonun MHA-L29 ve L09 model numarasına sahip güncellemeyi OTA üzerinden dağıtıyor.

Huawei Mate 9 Android Oreo güncellemesi yeniden başladı

Android 8.0 güncellemesi beraberinde EMUI 8.0 kullanıcı arayüzünü getiriyor. Huawei Mate 9 yapay zeka tabanlı bir işlemciden güç almıyor, ancak EMUI 8.0 arayüzü sayesinde yazılım tarafında bazı yapay zeka özelliklere kavuşuyor. Bunlardan biri kamera tarafında sahneyi tanıma ve öneriler sunma özelliği.

Huawei Mate 9 Android Oreo
Huawei Mate 9 Android Oreo

Resim içinde resim modu, daha iyi bölünmüş ekran özelliği, telefonun ekran çözünürlük ayarı değiştirme, sanal butonlar yerine ekran hareketleriyle kontrol sağlanması, PC modu, uygulamalar ve bildirimlerde iyileştirmeler güncelleme kapsamında yer alan diğer özellikler. Güncelleme ülkemizde başlar başlamaz gelişmeleri sizlere aktaracağız.

 

Huawei P10 Plus güncelleme aldı! Yeni yazılım neler getiriyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu