Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto Watch 100 Uygun Fiyatı ile Geldi

Motorola’nın yeni akıllı saati Moto watch 100 resmi olarak tanıtıldı. Moto watch OS ile çalışan saatin tüm özellikleri haberimizde.

Android telefon sektöründe son dönemde ataklar yapan Motorola, bugün ise giyilebilir teknolojiler konusunda yeni ürününü tanıttı. Moto Watch 100 olarak isimlendirilen akıllı saatini tanıtan teknoloji üreticisi, uygun fiyat politikası izleyerek herkesi şaşırttı. Bildiğiniz gibi Motorla’nın telefonları ciddi anlamda pahalı. Firmanın orta segment telefonları bile Çinlilerin amiral gemisi modelleri ile aynı seviyede. Neyse ki akıllı saat konusunda fiyat uygun tutulmuş.

Motorola’nın yeni akıllı saati ilgin bir şekilde Wear OS ile gelmiyor. Bunun yerine firmanın işletim sistemi olan Moto Watch OS ile çalışıyor. Hali hazırda Google tarafından desteklenen WearOS varken, Motorola’nın neden kendi işletim sistemini tercih ettiğini kestirmek güç.

Akıllı saatte bizleri 1,3 inç LCD ekran karşılıyor. Bu mode 42 mm alüminyum kasaya, kalp atış hızı ve SpO2 izleme özelliğine sahip. Motorola sporcuları da unutmuyor. Bu modelde basketbol, ​​bisiklet, kriket, crossfit, yürüyüş, futbol, ​​snowboard, kuvvet antrenmanı ve daha fazlasını içeren 26 spor modu da yer alıyor.

Moto watch 100

5 ATM (50 metre) su geçirmezlik özelliğine sahip olan akıllı saatte ivmeölçer, jiroskop, GPS / GLONASS / BeiDou, Bluetooth 5.0 LE teknolojileri de yer alıyor. 99 dolarlık fiyatı ile dikkat çeken bu model 42 x 46 x 11,9 mm ölçülerinde ve 45,8 gram ağırlığında. Şirket pil kapasitesini açıklamadı. Ancak 14 güne kadar tam zamanlı kullanım vaat ediyor ve tam şarj 60 dakika sürüyor.

Android telefonlar ile uyumlu olacak olan bu model bakalım zamanında Motorola’nın Moto 360 ile yakaladığı başarıyı yakalayabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu