Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung’da tıpkı Apple gibi yapacak; S21 serisinde kulaklık ve şarj aleti

Apple’ın çevreci düşüncesini Samsung’da gerçekleştirebilir. Raporlara göre S21 serisinin kutu içeriğinde kulaklık ve şarj aletine yer verilmeyecek.

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen iPhone 12‘lerin kutusunda şarj aleti ve kulaklık çıkmaması epey hayal kırıklığı yaratmıştı. Hatta Xiaomi, OnePlus ve Samsung gibi şirketlerde bu konuyla ilgili sosyal medyadan trol postlar paylaşmışlardı. Ancak son çıkan raporlara göre Samsung, Apple ile dalga geçerek kendi ayağına da sıkmış olabilir. Kore basınında gündeme düşen ve bir anda popüler olan bir habere göre Galaxy S21 serisi, kutusunda  kulaklık ve şarj aleti olmadan çıkabilir.

Galaxy S21‘in kutudan kulaklık ve şarj aleti ile çıkmaması konusunda sektörden bir kişi de şunları dile getirdi; “İşlev ve tasarım açısından Galaxy ve iPhone arasındaki benzerlikleri bilmeyen yoktur. Davranış olarak da aynı  politikayı takip etmeyi düşünen bu şirketler, ortak bir karara varabilir ve gelecekti telefonlarını kutudan şarj aleti ve kulaklık olmadan çıkarabilir”.

Yukarıdaki kişinin bu açıklamaları aslında bizlere çok mantıklı geliyor. Çünkü yıllardır mobil sektörde bu firmalar birbirlerini takip ediyor. Bu sebepten ötürü de Samsung’un Apple’ı benimsemesi çok yüksek bir ihtimal. Bazı analistler ise bu konuda Samsung‘un çevrecilikten çok kullanıcıları, Galaxy Buds gibi kablosuz kulaklıklara aldırmaya yönlendireceğini söylüyorlar. Yani Apple müşterisini nasıl manyetik şarjı almaya yönlendiriyorsa, Samsung‘da kullanıcılarını kendi aksesuarlarını almaya yönlendirecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu