Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemelerXiaomi

OPPO ColorOS 12 Almayacak Telefonlar! Gözyaşı Pıt

OPPO yeni nesil arayüzü ColorOS 12 tanıtımını yaptı. Alacak telefonları öğrendik peki OPPO ColorOS 12 almayacak telefonlar hangileri?

Akıllı telefon üreticileri son dönemde yazılım tarafına odaklanmış durumdalar. Bunun en büyük sebebi ise Avrupa Parlamentosu’nun geçtiğimiz günlerde aldığı bir karar ile üreticilerin daha fazla güncelleme vermesi gerektiğine hükmetti. Bu da markaların artık Avrupa pazarında telefon satabilmeleri için güncelleme tarafında daha agresif bir politika yürütecekleri anlamına geliyor. Android ekosisteminin en iyi arayüzlerinden birine sahip olan OPPO yeni nesil ColorOS 12 güncellemesini geçtiğimiz gün yaptığı bir lansman ile tanıttı. Herkes güncellemeyi alacak telefonlara yoğunlaştı peki OPPO ColorOS 12 almayacak telefonlar hangileri?

Bu sorunun cevabını aşağıdaki videoda bulabileceksiniz. Bununla birlikte OPPO’nun yeni nesil arayüzündeki yenilikleri ve gelişmeleri de video içinde sizlerle paylaştık. OPPO, özellikle arayüzün akıcılığı ve ikonlar konusunda oldukça iyi bir işe imza atmış. Daha önce Apple’ın kullanıma sunduğu Animoji özelliğine çok benzeyen Omoji desteği de kullanıcılar tarafından oldukça sevilecek yeniliklerden birisi diye görülüyor. Güncelleme konusu ülkemizdeki en önemli konularda birisi. Üreticiler ülkemizde telefon satmak istiyorsa; ve daha önceki müşterilerine yeni telefon satmak istiyorsa güncelleme konusuna oldukça önem vermeli diye düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte kutu üzerinde telefonların kaç güncelleme alacaklarını da görebileceğiz diye düşünmüyor değiliz…

Video üç kısımdan oluşuyor. Hangi yerden izlemek isterseniz oradan izlemeye başlayabilirsiniz.

  • 00:00 – 01:57 Güncellemelerin Geleceği
  • 01:58 – 06:30 ColorOS 12 Özellikleri
  • 06:31 – 09:01 ColorOS 12 Almayacak Telefonlar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu