Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K40 Serisi Bütün Detaylarıyla Karşınızda!

Redmi K40 uygun fiyatlı akıllı telefon bekleyen herkesi heyecanlandırıyor. Kısa süre içerisinde tanıtılacak seriye dair her şey netleşti.

Redmi K40 serisini sabırsızlıkla bekleyenlerdenseniz sizlere çok iyi haberlerimiz var. Son dönemde pek çok habere konu olan serisinin tanıtılmasına sadece üç gün kaldı. 25 Şubat tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek K40 ve K40 Pro’ya dair yapılan son paylaşımlar telefonlarda yer alacak önemli detaylara açıklık getirdi.

Yayınlanan görüntülere ek olarak K40 serisinin arkadan bir fotoğrafı da yayınlandı. İlk kez bu kadar net görüntülenen arka yüzey farklı görünümü ve üç arka kamerasıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Redmi K40 serisi başlıca özellikleri

Geçtiğimiz gün önden yayınlanan bir görüntüde K40 serisi modellerde ön kameranın ekran üzerinde merkeze konumlandırıldığını gördük. 2.8 mm çapında olan ön kamera deliği bu alanda dünyanın en küçük ön kamerası olmayı başarıyor.

6.81 inç büyüklüğünde panel kullanılacak telefonlarda ekran çözünürlüğünün K40 modelinde Full HD +, K40 Pro’da ise 2K çözünürlüğünde olması bekleniyor. Ekran beklendiği gibi E4 AMOLED olacak ve ayrıca 120Hz yenileme hızıyla geliyor.

İşlemci biriminde beklendiği gibi K40 Pro’ya Snapdragon 888 güç verecek. RedmiK40’ta ise Snapdragon 870’i göreceğiz. Bunun yanında LPDDR5 ve UFS 3.1 gibi yeni nesil bellek teknolojileri de K40 serisinde yer bulacak.

Gelelim son paylaşılan posterlere; burada K40 serisinde Dolby Atmos, Stereo hoparlörler, Hi-Res ses sertifikası, 120Hz ekran yenileme hızı ve E4 AMOLED ekranın onaylandığı görülüyor. 108 megapiksel üçlü arka kameranın eşlik edeceği telefonların başlangıç fiyatlarının ise 310 $ ve 464 $ olmaları bekleniyor. Tabii bu fiyatlar Çin için. Söz konusu fiyatlar küresel çapta biraz daha fazla olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu