Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A82 5G Görüntüleri Yayınlandı! Galaxy S21 Bu Olmalıydı

Samsung Galaxy A82 5G modeline ait görüntüler yayınlandı. İki yönlü kaydırılan telefon Samsung tarafında yılın en iyi tasarımını sunacak.

Samsung her ne kadar satışlar söz konusu olduğunda mobil dünyasında lider üretici konumunda olsa da, tasarım tarafında akıllarda yer edinen telefonu yok desek yeridir. Yakın zamana baktığımızda kamerası 360 derece dönebilen Galaxy A80 modelini bunun dışında tutabiliriz. Rekabetin her geçen gün daha çetin geçtiği akıllı telefon dünyasında üreticiler tüm şartlarını zorlayarak fark yaratan telefonlar tasarlamaya çalışıyor. Bugün itibariyle görüntüleri yayınlanan Samsung Galaxy A82 5G tam da sözünü ettiğimiz telefonlardan biri.

Samsung’un Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yaptığı başvurusundan elde edilen görüntülere deyim yerindeyse hayat verildi ve karşımıza tasarımıyla fark yaratan bir telefon çıktı. Galaxy A80’in tasarım anlayışını daha ileriye taşıyan Galaxy A82 5G’nin üst paneli bir eksen üzerinde çift yönlü hareket edebiliyor. Şimdi dilerseniz daha fazla detaya göz atalım.

Samsung Galaxy A82 5G Göz Dolduruyor

Galaxy A82 5G’de büyük bölümü ekrandan oluşan üst panel aşağı ve yukarı kaydırılabiliyor. Söz konusu tasarım anlayışında aşağı kaydırıldığında ön kamera ve diğer yardımcı sensörler, yukarı kaydırıldığında ise AKG imzası taşıyan devasa bir hoparlör karşımıza çıkıyor. Bu noktada Galaxy A82 5G’nin ses konusunda piyasanın en iyilerinden biri olacağı aşikar.

Ön kamera altta kalan bölüm üzerine yerleştirildiğinde Galaxy A82 5G’de ekran üzerinde herhangi bir kamera deliği olmayacak. Telefonun arka tarafında baktığımızda yan yana üçlü kamera düzeni bizleri karşılıyor. Kamera donanımı LED flaş ve  lazer otofokus sensörü ile destekleniyor.

Galaxy A81’i es geçen Samsung’un GalaxyA82 5G’yi bu yıl duyurması bekleniyor. Bu yılın en sıra dışı telefonlarından biri olmaya aday olan telefonun teknik özellikler noktasında orta üst segmente konumlandırılması bekleniyor. Galaxy A82 5G’nin tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu